Zerkam na to romantyczne miejsce z przyjemnością, bo moje białe mebelki robią się i pod koniec miesiąca powinno być u mnie podobnie Czekam na realizację tego marzenia od kilku lat
Widzę, że udało Ci się kupić bardzo ładny wrzeciądz do bramki Ile ja się naszukałam! Są "srebrne", "złote", ale czarne rzadko I tak ładnego niestety nie znalazłam. Miłego dnia
Muszę jeszcze zagospodarować ten kawałek rabaty. Miejsce prawie cały dzień nasłonecznione. Nie mam pomysłów co na obwodke a co do środka.
Moze bukszpany na obwodke, ale co proponujecie do środka? Przy tej pergoli rosną dwa powojniki a one nogi muszą mieć w cieniu. Myślałam żeby na tą rabatę dać tylko bergenie i obłożyć kamieniami. Proszę Was o sugestie.
Ja przycinałem. Był rozłożysty o szerokości ok. 5 metrów. Mocno przyciąłem go w ostatnich dwóch latach. Dodatkowo stracił dwie solidne gałęzie w czasie wichury. Po cięciu nie zauważyłem żadnych problemów. Ciąłem oczywiście wiosną w stanie bezlistnym. Obecnie wygląda jak na zdjęciu.
Rabata już oczyszczona z zasuszonych tulipanów
I póki co niewiele oprócz kosodrzewiny na niej widać. Dzielone śmiałki słabo się zbierają z seslerią też szału nie ma... ale trzeba mieć nadzieję
Za miłe słowa dziękuję
Tym kąciekiem jestem oczarowana. Od godziny zbieram się do roboty i nie mogę, tyle pięknych fotek wrzuciłaś Ta jasność bijąca od domku urzeka. Mam ochotę zburzyć moją altanę i zacząć wszystko od nowa Serio, proszę o adopcję Będziesz leżeć na leżaczku ile tylko będziesz chciała, w pozycji wygodnej, a nie umarlaka, który padł po iluś godzinach pracy i tylko paluszkiem pokazywać, co mam robić
Cudne Co to za bylinka? Ta pośrodku, taka delikatna. Ja jestem chora po ogrodzie Sylwii i Abiko na byliny. Do ciebie to już wogóle boję się przyjedżać, czuję, że w lipcu będę prosić o adopcję Albo chociaż o wynajem do plewienia