Wiesz trochę się przejmuję, bo trochę kupiłam takich droższych odmianowych tak je wybierałam, dobierałam no starałam się No cóż zostaje mi czekanie. Zobaczymy za rok
Faktycznie lepiej wygląda ta biała ściana gdy jest widoczna. Jodły fajnie się rozrosły.
Ładnie wyglądałoby delikatne pnącze z różowymi różyczkami.
Wiem że planujesz róże w ciemnych fioletowych kolorach (czy coś w tym stylu) na drugiej ścianie więc nie jestem pewna czy pasowałoby Ci porośnięcie i tej ściany.
Tu mam podobne kolorystycznie połączenie https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/aa/08/ac/aa08acb5efb8c6d7bcbf2bb7f926e713.jpg
Jesienią pierwszy raz sadziłam dużą ilość cebulowych i właśnie się zastanawiam ile z nich będzie powtarzało kwitnienie.
Na opakowaniach nic nie było napisane, że zakwitają raz.
więkzość tulipanów tych pięknych pełnych nie kwitnie w roku następnym... wiem ze dziewczyny niektóre próbowały je wykopywać po przekwitnięciu, suszyły i sadziły ponownie, a mimo to też nie zakwitały wszystkie a jedynie wypuszczały liście. Obawiam się, że to taki celowy zabieg producencki...
a widzisz ja mam dość pojemny umysł, a blond na głowie to kamuflaż a jeszcze żeby było ciekawsze to pamiętam, że dziwiłam się że dałaś radę TYLE stron przeczytać i że Cię podziwiam
dokładnie po za tym kiedy sadziłam miskanty rabata była widziana z dwóch stron bo budynku nie było. Jodełki ładnie wyglądają na tle tej białej ściany, przed nimi wsadzę chyba 3 rozplenice i zostawie reszte tzn szałwię, jeżówki, ostróżki