W ubiegłym tygodniu powstała bardzo oczekiwana ścieżka
Niestety cała moja koncepcja geometrycznych rabat " wzięła w łeb " i wszystko muszę poprzesadzać,a żeby nie było tak prosto to jeszcze powstało TO:
Płyta pod oranżerię /elementy zabudowy: suwane drzwi,przeszklenia,okna od wielu lat czekają na pomysł/ to wszystko pokazało nam poziom do nawiezienia ziemi.Brak opadów powoduje niesamowitą suszę na moich piaskach.Narazie więc nic nie przesadzam,brakuje mi także pomysłu jak zmienić rabaty i jak mądrze je zagospodarować
Wczoraj całe popołudnie spędziłam na działce. Dwa poprzednie dni mocno padało i nie byłam pewna czy coś się da robić, ale na szczęście nie było tak źle.
Na początek parę ujęć z tarasu.
Wczoraj miałam okazję zobaczyć młody ogród, w miejscu gdzie odbyło się przyjęcie komunijne moich dwóch bratanków, za kilka lat będzie tam pięknie
Na ostatnim córcia tyłem
Mam nadzieję zamówić dzisiaj lampy. Myślę o takich kulach 30 cm, tylko czy to nie będzie za dużo? i tak chciałabym zmiękczyć rabatę jakimiś trawami, może wsadzić jakiś stożek?
Tu na końcu i symetrycznie po drugiej stronie:
Ale pięknie pokazałaś mój ogród, nie widać chwastowiska i braku kancików w niektórych miejscach. Było fantastycznie, byłam wyluzowana na maksa co znaczy doborowe towarzystwo