Nawet nie będę mówić jak późno w nocy wczoraj jeszcze fotki robiłam żeby coś wrzucić
Pierniczki i takie naleweczki cytrusowo-korzenne bardzo święta umilają
Ja nie lubię płacić dużo (chyba nikt nie lubi) radochę mam jak uda się upolować coś w dobrej cenie (na BF np. fotel do syna kupiłam (w końcu ) o 400zł taniej - to dopiero była radość )
A wiesz, że gwiazdę mam za darmochę mój szwagier dla jednej firmy na zamówienie produkuje takie klosze... ładnie poprosiłam o jeden no i jest
eM miał za zadanie ze starej lampki nocnej zrobić część elektryczną, wolałabym zimne światło, ale ona po świętach ma trafić do nowego pokoju córki - powinna się wpasować, bo na jednej całej ścianie planuje malować gwiazdy
ps. Muszę ją pilnować w takim razie masz tu gdzieś rodzinę w okolicach, co na święta odwiedzasz?
Dziękuję, w tym roku jakoś natchnienia nie było na dekorowanie, tym bardziej cieszę się, że się podobają
Futerkowe dekoracje kupiłam za takie grosze, że nie ma sensu samemu się bawić... Gwiazda kosztowała ok 5zł, choinka 14 i mam do kompletu jeszcze takie cudo - dla córki na wszelakie pierdułki, spineczki, gumeczki, naszyjniki itp