Ania i róże i cała reszta :)
12:06, 31 sty 2014
Witaj Aniu, postanowiłam napisać choć chciałam oglądać Twój ogród z "ukrycia" 
Jesteś czwartą osobą na Ogrodowisku, której wątek obejrzałam od początku do końca. Zajęło mi to 3 dni, bo internet mam radiowy czyt.wolny jak ślimak
Zaczęłam od końca ale znikłaś na jakiś czas więc zaczęłam oglądać od 1 strony. Moja miłość do róż dopiero się zaczyna, więc lubię patrzeć na nie u kogoś. Z resztą u mnie w ogrodzie w ogóle jeszcze sporo pracy.. Fajnie, że dzielisz się swoją wiedzą, jak ktoś o coś pyta to odpowiadasz szczegółowo, dodajesz zdjęcia- widać, że chcesz pomóc.
Pięknie jest u Ciebie..
Super wyszła zmiana tych rabat! (myślałam, że zrobisz dokładnie tak jak Sebek nakreślił ale tak jak jest też gra
)
Robisz też super zdjęcia.
Skoro obejrzałam ponad 400 stron to pewnie będę oglądać już dalej, i oczywiście ośmielę się pytać gdy będę potrzebowała Twojej fachowej pomocy
Serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiej wiosny w ogródku
Jesteś czwartą osobą na Ogrodowisku, której wątek obejrzałam od początku do końca. Zajęło mi to 3 dni, bo internet mam radiowy czyt.wolny jak ślimak
Pięknie jest u Ciebie..
Super wyszła zmiana tych rabat! (myślałam, że zrobisz dokładnie tak jak Sebek nakreślił ale tak jak jest też gra
Robisz też super zdjęcia.
Skoro obejrzałam ponad 400 stron to pewnie będę oglądać już dalej, i oczywiście ośmielę się pytać gdy będę potrzebowała Twojej fachowej pomocy
Serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiej wiosny w ogródku