Domi w przyszlym roku muszę koniecznie zgapić bombki na cisach na nóżkach Czytam o Waszych słabościach i mam podobnie, ale wygrywa rozsądek i ulegam rzadko Ja szczególnie w tym roku pokochalem biel w domu.... Mój przyszly dom będzie caly bialy
Witaj Sebku, wcześniej nie zachowałam się jak trzeba, ale byłam tak zaaferowana, tym, żeby uaktywnić ten link i syn już mnie zganiał z komputera, że teraz chcę to nadrobić. Ogród masz piękny i tyle się w nim dzieje, podziwiam ludzi, którzy zmieniają ogródki od podstaw. Ja gdy dowiedziałam się, że trzeba wykopać wszystkie rośliny popadłam w taką apatię i przewidywałam najgorsze, że połowa roślin się nie przyjmie (nie pomyliłam się moja ziemia jest bardzo wymagająca) Poza tym zawsze uważałam, ze mam ładny ogródek - bardzo się myliłam. Tak więc dzięki kanalizacji będę miała nowy ogród
Witaj Widzę, że masz już piękny i dojrzały ogród, pięknie zestawiasz rośliny, bo tak pięknie się to wszystko komponuje Wyczytałem, że masz problemy z linkiem w podpisie - kliknij cytuj i skopiuj kod do swojego podpisu - wtedy zadziała