Nie odpowiadam każdemu, ale cieszę sie ,że jednak zaglądacie, chociaż ja się nie udzielam
Tulipanów mam mało, dokupiłam dosłownie kilka paczuszek biedronkowych.. nie ma sie czym chwalić, ale cieszą i te niedobitki.. (wszędzie mam siewki mojego powojnika, niebieski i różowy..są wszędzie, nawet niektóre kwitną, chociaż maja pół metra wysokości )
Tulipany dopychane w luki, kupowane co było.. zestawy kolorystyczne czasami powodują zgrzyt..
Hej Iwko - u mnie wrzosy pomarzły i połowa klonu palmowego Ogród ma przejść mega rewolucję (będzie połączony z inną działką), projekt jest ale na razie czasu brak aby się za to zabrać Więc wszystko rośnie (albo i nie ) i czeka
Iza coraz pięknej i piękniej się u Ciebie robi.
U mnie Carex Remota zamówiona, a dziś kupiony powojnik Villa de Lyon . Bardzo się z tego cieszę.
Czy na zdjęciu masz nowe iglaki? To chyba jakieś sosny. Jaka odmiana? Szukam ładnych miniaturowych iglaków na rabatę frontową ,gdzie chcę posadzić 3 szt.
Madziu dziękuję, nie miałam dzisiaj zbyt dużo czasu na fotki i nacykałam na szybko. Miło, że podoba Ci się mój ogródek, dla tego stawu zmieniam całe życie
Dzisiaj przepłynęła wystraszona ławica ryb, to jak tsunami
Kocham ta kałużę