Jaaaaa?????Prymusem????? No chyba nie
Tak czy inaczej już po pierwszym dniu mam dość Tak nas już nastraszyli maturą, że masakra A raczej nie maturą, a przygotowaniami do niej....Coś mi się zdaje, że niedługo funkcję rzecznika będzie musiał przejąć ktoś inny....
Hej Sebek,na Ogrodowisku jestem od tygodnia i z tego co tu widzę jesteś super znawcą.Czy mogłabym pokazać Ci zdjęcie żurawek i jednej trawy ,nie wiem co mam.Żucisz okiem co to jest?Uczę się dopiero.
Pochodziłem trochę u Was, ale w sumie dopiero do domu wróciłem i muszę się ogarnąć Jutro na 7.10 do szkoły Mógłbym pisać wiele, ale napiszę tylko.... RAFAELLO
Sebek, dzięki za tego linka. Poczytałam o tym Rosahumusie. Cytat z tamtego wątku:
Właśnie o coś takiego by mi chodziło.
Na stronie internetowej producenta znalazłam:
Nawożenie trawnika
Wykonać co najmniej 3 zabiegi w sezonie:
• Pierwszy raz nawozimy bardzo wczesną wiosną, przed ruszeniem wegetacji w dawce 6g nawozu/600 ml wody /10m2.
• Drugi zabieg w maju-czerwcu, po skoszeniu trawnika w dawce 3 g nawozu/500 ml wody/10m2.
• Trzeci zabieg jesienią w październiku w dawce 6 g nawozu / 600 ml wody/10 m2.
Wydaje mi się, że jeśli połączę go w październiku ze standardową, regularną dawką jesiennego Florovitu to chyba nic złego się nie stanie. Jeśli się mylę, to proszę mnie skorygować!
Właśnie korę też oglądałam w Obi i Casto...i nie kupiłam,poczekam może w A.jeszcze dowiozą
Sebek...cena super jak za 80l
Aga...niedawno przejeżdżałam znowu blisko ciebie,szkoda że nie zabrałam tego co mam dla ciebie,taka okazja...ech!
A teraz mam znowu miesiąc imprezowy,weekendy zajęte...
Musze coś wymyślić jak ci to dostarczyć
Dzięki, ja mam to samo tylko z roślinami z siewu, coś wzejdzie to zaraz ususzę, albo nie przepikuję i się marnują, dlatego wolę dzielic albo z konkretnych sadzonek rozmnażać
A hakuro moge jeszcze teraz przyciąć czy już za późno?
Sebciu wg mnie zbyt sztucznie będzie.....
Te jedną dodatkową kulke jak najbardziej...
Może miskanty aby wycieniować klona? Albo po prostu dosadź kolejną magnolię i wtedy w jej nogi trawki, chyba szefowej trzeba zapytać....