kurcze, ale to trudne pytanie bo ja nie potrafie powiedzieć ile, ja sadzę bardzo gęsto i 'na oko' . Ile na 10metrową rabatę nie wiem...
Chciałam sprawdzić w historii zakupów ile kupiłam tych tulipanów na przedpłocie, ale coś poprzestawiali w ustawieniach i nie można obejrzec ubiegłego roku...
hihihi nie żeby moje dzieci umorusane tłuszczem ręcęe o ściany wycierały ale zdarza im sie jakieś łapy odznaczyć i nie wiem czy to tłuszcz ale z mojego beckersa nie idzie tego umyć....
jesny ale ciężar na mnei spoczywa- no dobra nie wiem nie znam się zarobiona jestem
a tak na serio to nie wiem my malowaliśmy u siebie: - farba sikkens oraz - KABE AQUATEX
jedno i drugie myję ciągle szmatka z woda ale idealnie nie schodzi , tłustych plam nie mam więć się nei wypowiem po za tym że neitłuste też się w 100% nei zmywają
Nie zamierzam Mam takie podejście do życia, że jak komuś nie pasuje moje zachowanie czy towarzystwo po prostu nie obchodzi mnie to Nikogo do siebie nie będę przekonywać czy zmuszać Idę dalej Może dlatego wiele osób myśli, że jestem arogancki
Chyba lepiej wrócić do kwiatków, bo ktoś pomyśli co za farmazony ten facet o 3 w nocy pisze
Ja uwielbiam Evergoldy , ale mam posadozne rzędem i powiem ci ze to olbrzymie potwory u mnie! Teraz maja średnice minimum 60 cm. Hakone to pikus.
Zachowują sie po zimie podobnie jak ice dance, trzeba je przyciąc. W tym roku w ogole nie przycięłam po zimie bo były piekne to zaczeły brązowieć, więc przyciełam gdy zaczeły wypuszczać młode liscie
W takim razie może Angelique sobie daruję Ale Exotic emperior jako biały mógłby być ... chyba, że polecasz typowo biały sprawdzony, taki o którym nie bylo jeszcze tu mowy?