Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród pod Borem 10:43, 03 lip 2017

Do góry
Małymi kroczkami do celu... 10:37, 03 lip 2017

Do góry
paulina_ns napisał(a)
I róża na którą najbardziej czekałam Pashmina - strasznie powoli się zbiera, mam nadzieję, że dlatego, że jest młodziutka,ale fakt piękna jest

Przepiękna. Zazdroszczę bo w moim ogrodzie przy lesie takich róży nie będę chyba miała mszyce za duze, swiatla za malo, ale przynajmniej sobie poogladam
Mój ogródek 10:36, 03 lip 2017

Do góry
patrycja napisał(a)

Patrycja to krwawnik tak pięknie wybarwiony ?? ja mam w jasnym różu.
Ogród Małej Mi 2017 10:19, 03 lip 2017

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Odpowiedziałam???? Nie pamiętam, a nie będę się przekopywać.

Akant kwitnie pięknie co roku i bez problemu. Liście są ogromne, ale kwiat wybija ponad liście.
Niestety w tym roku kwiaty ma malutkie i wygląda mizernie, ale to wszytko przez to , że go wiosną (maj???) przesadzałam,jest ogromy wiec go poturbowałam mocno. Pociechy w tym roku z niego mieć nie będę ale cieszę się ,że żyje. Fatalnie znosi przesadzanie. Przynajmniej w okresie jak już rośnie i ma liście.
Musiałam przesadzić bo mi pożerał rododendrona

Może Twój świeżo sadzony i dlatego tak strajkuje. Mam siewki nieruszane i kwitną, są jak najbardziej normalne, tylko, ze to młode to jeszcze nie takie ogromne.

Ten rok dla mojego ogrodu jest chyba najgorszy ze wszystkich lat.. liczyłam, że rośliny lata i jesieni będą już dobre.. ale niestety też zawiodło dużó.. w tym wszystkich to róże wypadają i tak najlepiej
A akant zawsze był wielki jak ja.. a w tym roku jest mniejszy od średniej hosty

oj...jak widzę Twojego to chyba mój akant też nie zakwitnie w tym roku. Jest dużo mniejszy...no ale moj sadzony jesienią wiec może za rok się zbierze do kupy
Ogród Małej Mi 2017 10:16, 03 lip 2017

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Śliczne..

Pokochałam po 2 latach róża Johann Wolfgang v. Goethe.

róża też ladna...ale nie moje klimaty...
Kiedyś będzie tu ogród 10:12, 03 lip 2017

Do góry
długosz

narecznica
W cieniu - zacieniona 09:46, 03 lip 2017

Do góry
Hortensja Hayes S. - musiałam zrobić mocne rusztowanie-podwiązywanie nie pomogło...i tegoroczne ...z patyków.
Moja działka na Dębowym Lesie 09:32, 03 lip 2017

Do góry
Karoandhergarden napisał(a)
Pięknie i kolorowo. Ja cały czas walczę u siebie żeby było więcej kolorów. Cały czas mam wrażenie, że jest za zielono a za mało kwiatów, ale boję się żeby nie przedobrzyć. Cudny ogród.

Dziękuję ci za dodre i miłe słowa.
Ja przez kilka lat cały czas praktycznie coś dokupywałam i jeszcze już ciutt mnie ale dokupuję i dosadzam,żeby w tym moim ogrodzie cały czas było coś kwitnącego.I już tak jest.Także i u ciebie tak będzie, jak będziesz dosadzać.
A pokażesz swój ogród,??Z chęcią zobaczyłabym go

róża Elmshorn .Kwitnie długo aż do przymrozków i prawie cały czas.

Hortensja Dębolistna pięknieje i cieszy
Sezon 2017 u Hanusi 09:29, 03 lip 2017

Do góry
Odpocząłeś po tańcach Zbyszku? Na takie dolegliwości po weselu, to najlepszy spacer z pieskiem. Ale Ty to wiesz i beze mnie. Ocieplenia u mnie powyżej 20-tki nie proponują Ale to i dobrze, bo roboty mam dużo, a deszcz skutecznie mnie od niej odgradzał. Hortki nabierają mocy. Jeszcze kilka dni i naparstnica się schowa, albo pójdzie precz z rabatki.

Miłego tygodnia.

Ogród który stał się moją pasją 09:29, 03 lip 2017

Do góry
No i oczywiście warzywnik bo też już jest. W drewnianych obramowaniach. W tym roku mam już całkiem sporo posiane, no i nasadzone bo krzewy i drzewa owocowe też oczywiście są.
Moja działka na Dębowym Lesie 09:28, 03 lip 2017

Do góry
Nallar napisał(a)
Maki, powojniki piękne. Jak Ty to robisz że one tak pięknie kwitnące....
Trzymam kciuki za córę, a chłopakom zdrówko posyłam

Dziękuję ci za życzenia dla zdrowia dla moich panów i za dobre słowa. Trochę nerwówki jest póki tych wyników na studia nie ogłoszą Ale cieszę się,że ona jest z nami już
Ja sama nie wiedziałam,że w maczkach jest taka różnorodność.EW tym roku po raz pierwszy mam ich więcej.
Clemki sa rózne, sporo jest co ładnie rośnie. A kilka takich mizerot, co kwitnie tylko kilkoma kwiatkami.I nie wiem dlaczego.Z Ville de lyon jestem bardzo, bardzo usatysfakcjonowana.Co roku ładnie rośnie i obficie kwitnie.

E.V.- też bardzo ładnie rośnie i co roku obficie kwitnie.

Drugi E.V. a miał być Jacmani

Kolejny clemastis w pączkach
Przerabianie ogródka pod swój gust 09:19, 03 lip 2017

Do góry
Ogród Grodzi 09:16, 03 lip 2017

Do góry
Mój perukowiec posadzony w tamtym roku...

i firlrtka która się dosyć mocno rozsiała po całym ogrodzie
Ogród który stał się moją pasją 09:15, 03 lip 2017

Do góry
Mój ogród jest całkiem młody. Rok temu w kwietniu kupiliśmy dom z działką 660m2. Więc nie za dużą, nie za małą. Była trawa i 4 całkiem spore drzewa. No i zaczęła się ciężka praca...Postanowiłam zrobić wszystko sama, z małą pomocą męża. A tu jak to wyglądało rok temu, a jak wygląda teraz:

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 09:08, 03 lip 2017

Do góry
babka napisał(a)
U wszystkich jeżówki już dają popis, u mnie tylko te dopiero zaczynają.

Dwie kępki beautiful kisses zjedzone przez ślimaki

Na tarasie:

Poprosiłam eMa o zrobienie tych okiennic a teraz nie mam odwagi prosić by je zdjął

Nie u wszystkich... u mnie tez dopiero zaczynają

ale one pasują do Twojego klimatu - te okiennice. Fajne są. Czemu ma zdjąć??
Moja działka na Dębowym Lesie 08:53, 03 lip 2017

Do góry
Wiciokrzew

NN

Clematis Comtesse de Bouchaud posadzony przy iglaczku, bo nie mam już miejsca na nie
Nasz przydomowy ogródek 08:43, 03 lip 2017

Do góry
Haniu, Halinko, Jolu, Gosiu, Izo, Violu - dziękuję za pochwały. W sobotę obfity deszcz podlał i różankę i cały ogród.
Weselisko się odbyło, narzeczeni zgłosili się przed ołtarzem. Było głośno, wesoło, tanecznie. Wróciliśmy ubawieni o 3 nad ranem.

Przerabianie ogródka pod swój gust 08:42, 03 lip 2017

Do góry
Pare kwitnacych
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 08:22, 03 lip 2017

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 08:14, 03 lip 2017

Do góry
Klon ma nowe przyrosty , nie wiem co o tym myśleć..........czy mogę mieć jeszze nadzieję????

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies