I ja dorzucę kilka fotek z Madery. Ten pobyt bardzo miło wspominamy, bujna roślinność, powalające widoki i niebanalne wycieczki po tamtejszych lawedach. Byliśmy w styczniu.
Ogród botaniczny w Funchal, choć trzeba przyznać ,że cała wyspa wygląda jak ogród.
Niesamowita jesteś! nie wiedziałam,ze orzecha można wykulkowac ? Orzech wygląda zarąbiście! On pewnie bardziej dekoracyjną rolę pełni,bo orzeszków raczej nie daje?
Dorodne i piękne te lilie.
Czy dbasz o nie Aniu jakoś szczególnie? Nawozisz?
Kupiłam dwie cebulki na Gardenii w tym roku, jedna zakwitła dwoma kwiatkami, druga nie. Czy one przyrastają z biegiem lat?
Śliczne foty- jak zawsze
Cicho, bo wróciłam z urlopu do pracy, pracuję chwilowo trochę innym trybem i nie mogę się przyzwyczaić... Cicho, bo na urlopie zaczęłam rozmyślać nad różnymi sprawami i zastanawiać się, nad swoim życiem i jakiś miesiąc dochodziłam do tego, czego na prawdę chcę i o czym marzę... Cicho, bo od dłuższego czasu myślałam nad tym, żeby zlikwidować wątek, bo właściwie nie mam nic do pokazywania i pewnie długo mieć nie będę... I chyba aparat pomyślał to samo, bo się zbuntował ( to nic, że był kiepski, ale był) i pozostał mi telefon, który robi beznadziejne zdjęcia... Cicho, bo niczego nie ogarniam i ogród sobie zarasta...