Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowy song 15:41, 24 cze 2017

Do góry
Akurat weszłam, a tu Ewcia u mnie taką też otrzymałam odpowiedź e-mail od pana z firmy, gdzie kupiłam...ściąć 10-15 cm. Czyli Ewa jesteś znawcą różanym Wieczorkiem przytnę. Foto słabej jakości z komórki. Wszystko mi pada i rozglądam się za nowym aparatem z prawdziwego zdarzenia.

Blaski i cienie nowego życia 15:06, 24 cze 2017

Do góry
Trudne rozstania tymbardziej, że w pierwszym roku kwitnienia tak bardzo mnie zachwyciły

Blaski i cienie nowego życia 14:31, 24 cze 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Coraz więcej kwiecia tytoń zaczyna nieśmiało, ale zobaczysz jaki potwór urosnie i do jesieni kwitnie

Irenko, szkarłatka już puszczą nowe listki co znaczy że przyjęła się, a mnie bardzo cieszy bo idzie tydzień upałów.

Tytoń mówisz że będzie duży, to dobrze bo nie chce plewić non stop na pełnym słońcu wolniej rośnie. Spodobał mi się bardzo i chętnie poszukałabym jeszcze odmiany Lime i seledynowych kwiatach.

A ta hosta od Ciebie sprzed kilku lat
W tym roku dopiero dostała takich rozmiarów. Rośnie z liliowcami. Będę ją dzielić.

Blaski i cienie nowego życia 14:22, 24 cze 2017

Do góry
gierczusia napisał(a)
Ulka ja tam żadnej koniczyny nie widzem a trawniczek modelowy bardzo mi się podobały szersze kadry lubiem miękkie linie rabat..mniiiiammmm
Buziole ..noo i miłych wakacji

Kończą mi się za niedługo nieustające wakacje. To popatrzmy na Comtessę bo też kończy kwitnienie. Chcę jej jeszcze 2szt
Chopin też pachnie

Ogród Loczka 14:07, 24 cze 2017

Do góry
Miłego weekendu wszystkim
Ogród w skali mikro cz.II 12:40, 24 cze 2017

Do góry
A teraz zajrzymy cichaczem do mikro ogrodu
Hostowo

Czekamy na kolejne czosnki /)

Noooo..i róże

Stylowe Nordowisko 12:27, 24 cze 2017

Do góry
Miłkowo - sezon 2016-2022 12:20, 24 cze 2017

Do góry
A nie mówiłam, że wszystkie ogrodniczki mają problemy z kręgosłupem
Dzięki kochana i wzajemnie
Działeczka Asi :) 12:20, 24 cze 2017

Do góry
asiak napisał(a)
Moja pierwsza lilia

To już wszystko

Pachnie?
Najbardziej lubię pachnące, ale mam i bez zapcahu dla ich urody
Kwiaty we włosach 12:17, 24 cze 2017

Do góry
gosika67 napisał(a)
Paulina mam kilka przetaczników, tamte są mniejsze , warto je mieć, długo kwitną i nie są takie wymagające.Skuś się , nie pożałujesz.

W takiej fazie je uwielbiam
Kiedyś miałam ich dużo, po kwitnieniu nie podobały mi się i wywaliłam wszystkie, pozdrówka Gosiu
Dwa ogrody 12:16, 24 cze 2017

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
tulucy - l
Pirouette z wczesnym floksem, kupionym na lokalnym rynku, to najwcześniejsze floksy u mnie, kwitną już od tygodnia

No proszę, a ja myślałam że mój niebiesko-fioletowy floks jest najpierwszy. Ten Twój to odmiana maculata, czy jakaś inna?
Zaróżowany ogród bardzo mi się podoba, powojniki śliczne, mam podobne odmiany.
Skoro masz jeszcze niezagospodarowany przedogródek, to znaczy że masz jeszcze mnóstwo miejsca w ogrodzie. Będzie też kwiaciarski, czy jednak zimozielony?
Doświadczalnia bylinowo-różana 12:15, 24 cze 2017

Do góry
Anda napisał(a)

Ewo, jaki piękny busz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:14, 24 cze 2017

Do góry
malkul napisał(a)

Witam,
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu. Jest prześliczny !!!
Mam pytanie odnośnie traw. Jestem totalnym laikiem. Jak nazywa się trawa pod siatką , oraz trawa przy altance ( razem z czosnkami rośnie).
Miłkowo - sezon 2016-2022 12:11, 24 cze 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Irenko Kochana czytam i współczuję. Z tego co piszesz, to może rwa kulszowa cię dorwała- przy zwyrodnieniach lędźwi (lub przepuklinach) może dojść i do porażenia nóg...(przeżyłam to na wiosnę, jak pas ziemi pod chodnik do basenu w zimnicy odchwaszczałam).
Dziewczyny mają rację - porządny terapeuta, masaże i faktycznie można na nowo się odrodzić. Najlepsze są te, które w trakcie samego masażu bolą (moim zdaniem), potem ból przechodzi....
Tulam Cie mocno

Czyli wiesz, jaki to ból i strach, biednaś była Aniu, fajnie że już ok, na to liczę i u siebie; mam jakies guzy na kręgosłupie 12 i 16cm, nazwy nie pamiętam, przepukliny tez, ale jakby zbadać ogrodniczki, to pewnie większość ma
Dzięki kochana
Miłkowo - sezon 2016-2022 12:07, 24 cze 2017

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
No i to jest właściwe podejście do trawnika! Trawa , to trawa. Jak skoszone to i ładnie jest, Nie ma co łez ronić jak coś się innego zalęgnie. Najwyżej sie wykopie.Do reszty bym osiwiała, gdybym nad każdym patyczkiem się trzęsła.

Pozdrówka.

Dokładnie Haniu ja już się przestawiłam, ale na początku forumowania, to ten trawnik chowałam, teraz nie. Zresztą jego nogi tez do kitu
Może gdyby był mniejszy ogród..., za dużo u nas wszystkiego, trzeba się cieszyć, tym co jest, buziaki
Do raju daleko - u Ewy 12:02, 24 cze 2017

Do góry
Flower1 napisał(a)

Piękne róże!u mnie też zaczynają ruszać. Dzisiaj pada nie trzeba podlewać
Pozdrawiam Ewciu

U Ciebie pada? U mnie tylko w nocy padało. Jest pochmurnie i wietrznie.
Mam bardzo dużo zaległości na Ogrodowisku. I fajnie byłoby się spotkać Pomyśl, kiedy możesz do mnie wpaść

Miłkowo - sezon 2016-2022 12:01, 24 cze 2017

Do góry
Ula
No dziś będzie

gosika67
To mnie Gosiu zaskoczyłaś, bo ostanio lato już po równo mamy

Jana
Kwitną w najlepsze, pora nawóz im dac, bo trud wielki je czeka
Anabelki też kwitną, różowe i białe.
Zdrowie z latami chyba ubywa dam radę, w końcu ogród czeka

Anabell
O rany, do czego nas te ogrody doprowadzają, ratowac buksy, no oszołomki z nas
Ale na poważnie, każdy z nas tak ma, cieszę się, że już jesteś na prostej. Ja też się wykaraskam, oby tylko nic nie dźwigać, nawet noszenie konewek 2-ch to już dla mnie za ciężko.
Zdrówka i dużo radości z ogrodu

Do raju daleko - u Ewy 11:55, 24 cze 2017

Do góry
Mirella napisał(a)
Prześlicznie u Ciebie , Eden pięknie się prezentuje ,bardzo się cieszę że go pokazałaś

Chciałabym, żeby Eden wspięła się na tę kratkę Na razie dla towarzystwa ma piwonię i jarzmianki, ale myśle o dosadzeniu dla niej powojnika w fioletowym kolorze.

Miłkowo - sezon 2016-2022 11:50, 24 cze 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Milus tak mi sie podaba nazywac Ciebie. Kuruj sie, ogrod nie zajac, masz ladnie wiec spowolnij. Jedynie podziwiaj Twoje arcydzielo ktore stworzylas.

Trawniczek mam ladny sama podziwiam. To Emus tak dba nakupil roznych maszynek wiec dba. Podlewanie nawozenie tez duzo daje.
Pokaze sprzet ale nie mam teraz dostepu do fot moze wieczorem.

Lubię, jak tak mnie nazywasz
Mam tempo żółwia, a dusza rwie się do plewienia
Podziwiam eMusia, trawnik świetny, mój regularnie kosi, ale chce dziki, mówi, że nie będzie się z nim cackał, tez nie ma czasu, więc cieszę się, że mam skoszone
Miłkowo - sezon 2016-2022 11:47, 24 cze 2017

Do góry
BasiaLT
Basiu dziękuję, jakoś będzie najgorzej zacząć z lekarzami, to potem nie odpędzi się człowiek

Anda
Dziś sobie popatrzę na ogród, lilie kwitną, a nie miałam czasu, dzięki Ewo, mam nadzieję na poprawę, bo mam kolejne spotkania w planie

Sylwia
U nas tez jest super spec, ale wiesz..na razie inne metody chcę wykorzystać
Dzięki za info, poczytam o nim

Bogdzia
Jak fajnie, że jesteś wiesz...jestem twarda, nie poddaję się, ale pierwszy raz miałam coś takiego i bardzo się wystraszyłam, no ale 2 ostanie lata ciut mnie zahartowały, gorsze rzeczy byłybuź

buczek ładnie urósł, pora jaśminowca ciachnąć, bo za bardzo go przesłania.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies