Jeszcze małe przed/po. Tak sobie z patyka hoduję od 2015 r. kulki cisowe. Patyki cisowe wyrosły z własnych siewek.
Zmężniały. Jeszcze ze 2 lata i będzie całkiem fajnie. Tylko im kijki muszę skombinować.
Toszka, specjalnie dla Ciebie Twoje dzieciaki żurawkowe, które musiałam wiosną rozebrać na czynniki pierwsze i rozsadzić. Oszalały i wyrosły potfory z nich. Pomiędzy są fioletowe orliki ale już niestety wydają ostatnie tchnienie.
Mój misz-masz wzdłuż muru. Za dużo, za gęsto, zbyt różnorodnie. Do zmiany. Jak wyryję nowe miejsca dla tych wszystkich roślin i poszerzę rabatę przynajmniej o metr bo przy takiej szerokości to mi choiny zaraz wszystko zeżrą.
Kobitki kochane informuję, że w B są przecenione uchwyty ścienne do mocowania kwietników są za 4,99 no naprawdę ja nawet na wakacjach nie mogę odpuścić ogrodowych rzeczy hahahha
Co to za odmiana klona Iwonko? Zajrzałam do ciebie po dłuższej przerwie a tu buszszsz...
Wszytko tak pięknie urosło, zmężniało . Cudnie jest
Poszukuję jakiegoś drzewka i dlatego pytam o klona. Czy jesteś zadowolona z niego?
Przecudny bukiet Dorotko! Niesamowity zestaw kolorystyczny U mnie są tylko w większości fiolety, dlatego tęsknię czasami do takich zestawień. Pięknie !