Moja Kropka mnie uratowała kilka lat temu.. poważnie mówię
A to, że pasuje kolorystycznie do ogrodu haha to przypadek, takiego pieska los mi przydzielił... została znaleziona w pociągu z Kielc...do Warszawy i trafiła do nas...tak miało być
"Kamyki" to mój dawny konik, "kamyki" o wadze pół tony oczywiście (tak na "oko") Aniu.
Lubię układać kamyki, od nich moja kariera ogrodnicza się zaczęła, ogrodowym salonem, który zdobył laury w ogrodowym konkursie Tam kamyki rozkładał Witek, a ja tylko pokazywałam paluszkiem, teraz wskazywałam paluszkiem Kazkowi. Historia lubi się powtarzać Aniu
Na etykiecie Roundapu od zawsze napisane było "działa toksycznie na organizmy wodne". Na nowej etykiecie napisane jest również "niebezpieczny dla środowiska".
Dokładnie tak jak mówisz Ja, po namyśle stwierdziłam, że dofinansuję koleżankę robiącą rękodzieło zamiast marketu
Moja kula wygląda tak i fajnie wygląda też ze świeczką. W ulubionym kolorze
Danusiu - to połączenie zgapiłem z jednego z ogrodów angielskich Tylko hakone rośnie powoli... Chyba znów je podzielę, bo wydaje mi się, że wtedy rośnie szybciej...
Na to ziemia polan, nie żaden czarnoziem, bo oferowane "czarnoziemy" są bardzo zlewne i kleiste w większości.
I znów dosypywanie i mieszanie, aż do znudzenia. Jeśli glinę miałeś za darmo, to teraz poniesiesz niestety te dodatkowe koszty. Nie da się zrobić dobrze i "na skróty".