Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Wnętrzowisko - dom i wnętrze 11:41, 03 lut 2013

Do góry
Marzenko - a mnie zastanawia jeszcze jedno - ta ścianka z czarnego szkła w salonie to szafa?? Działająca na systemie TIP-ON???
Początki w Kruklandii 11:28, 03 lut 2013

Do góry
Na prawdę fajnie to szprejowanie wyszło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:12, 03 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Popaczyłam, poczytałam o kochaniu weekendu, ale o hortensji nie pojęłam o co chodzi, czy już wielka jest? A moje Pilgrimy w garażu już niezadługo będą kwitnąć.

Chodzi mi o to czy zmarznie to zielone co wypuściła Ale znając życie i tak znów będą rosnąć od ziemi

A z Pilgrimami fajnie - zetniesz sobie do wazonu i będzie jak w maju
A moje lidlowe hiacynty powinny też niedługo zakwitnąć - gorzej jak wybujają i będą leżeć....Chyba wybiorę się po gałązki dla nich

Sebku ponieważ cebulek hiacyntowych nie wsadzam do gruntu, dlatego do każdej łodygi wbijam patyczki do grillowania. Stoją pionowo i trzymają formę !

Pomysł boski - ale chciałem je właśnie potem do ogrodu Będę kombinować - bo w sumie wysoko nie wyrosły, a jutro lub dziś powinny zakwitnąć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:40, 03 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Popaczyłam, poczytałam o kochaniu weekendu, ale o hortensji nie pojęłam o co chodzi, czy już wielka jest? A moje Pilgrimy w garażu już niezadługo będą kwitnąć.

Chodzi mi o to czy zmarznie to zielone co wypuściła Ale znając życie i tak znów będą rosnąć od ziemi

A moje lidlowe hiacynty powinny też niedługo zakwitnąć - gorzej jak wybujają i będą leżeć....Chyba wybiorę się po gałązki dla nich

Sebku ponieważ cebulek hiacyntowych nie wsadzam do gruntu, dlatego do każdej łodygi wbijam patyczki do grillowania. Stoją pionowo i trzymają formę !
Ogród Sylwii od początku cz.II 09:41, 03 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeśli kupować fotele to dwa identyczne Czerwone będą lepsze, bo szare znikną w tle, a czerwone będą mocnym akcentem

Tż tak rekomenduję. Ale czerwony do lawendy??
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 00:06, 03 lut 2013

Do góry
Łoosiuu napisał(a)
Danusiu, czy w tym roku będzie zebranie na Gardenii?

Spotkanie jest na pewno - jest o nim mowa w harmonogramie - ale szczegółów nie znam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:56, 02 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:41, 02 lut 2013

Do góry
Sebek, dziękuję za odpowiedź nt. mini-falka. To chyba zostawię go w tym w czym jest.
Ogród Sylwii od początku cz.II 23:40, 02 lut 2013

Do góry
Jeśli kupować fotele to dwa identyczne Czerwone będą lepsze, bo szare znikną w tle, a czerwone będą mocnym akcentem
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 23:02, 02 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Teraz dopiero się przyjrzałam.... przy wejściu masz lustro a dalej drzwi....A ja gupia się zastanawiałam po co Madżena drzwi robiła na takiej ściance jak można przejść obok....hahahaha

I jeszcze pytanie...masz dwa zlewy w kuchni ????

A widzisz jedno lustro zidentyfikowałaś a drugie gdzie jest ?

Przy sypialni ???

Zauważyłem je dopiero za trzecim razem

Ja za drugim
Idę na trzecią rundę...to coś jeszcze przyuważę
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 23:00, 02 lut 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Teraz dopiero się przyjrzałam.... przy wejściu masz lustro a dalej drzwi....A ja gupia się zastanawiałam po co Madżena drzwi robiła na takiej ściance jak można przejść obok....hahahaha

I jeszcze pytanie...masz dwa zlewy w kuchni ????

A widzisz jedno lustro zidentyfikowałaś a drugie gdzie jest ?

Przy sypialni ???

Zauważyłem je dopiero za trzecim razem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:19, 02 lut 2013

Do góry
Miło Was widzieć Zakupy boskie - te róże za dwa złote to szok - warte są co najmniej 3
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:06, 02 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Marzenko toffam Twój dom!!! I przez Twój stół w salonie co się w nim zakochałem od pierwszego wejrzenia wczoraj przyjechał do mnie taki o identycznej formie - tylko ciemny i fornirowany Jedyne co się mi w nim nie podoba, to to, że można latać przy nim cały czas ze ścierką

Sebek wiesz już dlaczego mam dąb bielony??? A mial być z czarnego szkła...

Uhuhuhu - nooo to byłby mało powiedziane błąd
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:00, 02 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Marzenko toffam Twój dom!!! I przez Twój stół w salonie co się w nim zakochałem od pierwszego wejrzenia wczoraj przyjechał do mnie taki o identycznej formie - tylko ciemny i fornirowany Jedyne co się mi w nim nie podoba, to to, że można latać przy nim cały czas ze ścierką

Sebek wiesz już dlaczego mam dąb bielony??? A mial być z czarnego szkła...
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:59, 02 lut 2013

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:22, 02 lut 2013

Do góry
Sebek zapraszam na wnętrzowisko
Przedpremierowy pokaz zaczęłam
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:43, 02 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Uśmiałem się z tych foteli Ale chyba w domu takie krzesła wyglądałyby co najmniej dziwnie

W megadesignerskich domach są takie krzesla widziałam w pismach wnętrzarskich

Sylwia a widziałaś to krzeslo starcka?

http://www.worldsdesign.pl/5444,krzes-o-masters-kartell.html

Moim jedynym problemem jest to , że nie umiem się zdecydować ..... ale mam jeszcze czas na wybór na moje szczęście ..... Super Marzenko .... podsyłaj dalej jak Ci będzie coś w oko wpadało

a do ogrodu taki jeszcze ..... x2
http://www.worldsdesign.pl/1438,fotel-low-lita.html
Wiosna idzie, tralala... 17:22, 02 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Zgłaszam swoje Ale na razie ich nie chcę

A tutaj szafirki wylazły

I tutaj chyba tulipany...

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 17:17, 02 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Kochani, dziś wróciłam do pracy i miałam zderzenie z rzeczywistością Ale na szczęście mamy już weekend
Dla wiecznie niewyspanych, czyli takich jak ja, w końcu coś fajnego zaprojektowali

Musicie to zobaczyć

http://palapa.pl/artykuly,835,6,design-ostrich-pillow-poduszka-na-sjeste.html

Genialne!

Ale hiacynty i tulipany również Świetny pomysł z tą skrzynką
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:09, 02 lut 2013

Do góry
Widzę Danusiu, że po zimie na prawdę nie ma u Ciebie źle Nic ważnego nie połamało - jedynie część roślin przygnieciona do ziemi - jak trawki czy żurawki A prawdziwej wiosny nie mogę się doczekać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies