Znowu nie dałam rady wszystkim odpisać. Późno, trzeba iść spać. Dziękuję za odwiedziby.
Wieczorami z przyjemnością spędzam czas na podlewaniu ogrodu W maju jest taki świeży. I pachnący bzami
Pani Danusiu a co z moim trawnikiem ? Został skoszony wyżej w dniu dzisiejszym i podlany. Kiedy weddług Pani mój trawnik odzyska taki stan jak po położeniu z rolki ? Co należy dodatkowo robić oprócz koszenia co 4 dni i podlewania? Może jakieś nawożenie i wygrabienie tej uschniętej trawy ?
tak wyglądał zaraz po położeniu:
a jak wyglądał ten trawnik po dwóch tygpdniach bez skoszenia - zdjęcie wrzucałem w postach wyżej.
Proszę o informację.
Joluś, powiedz mi czy pod drzewami masz reflektorek przy samym pniu? My właśnie podłączamy pod umbrami i nie wiem na ile oddalić źródło światła od pnia. Ile wat mają twoje żarówki? Światło zimne?
Wybacz mi te sto pytań do Ciebie
Piękny jest twój ogród i w dzień i w nocy!
Kasiu, zmierzyłam. Są szczepione na wysokości 150 cm. Mogłyby być wyższe, ale wszystkie takie były.
Moje to Nigry. Ale to nie ma znaczenia. One są do pomylenia z Pisardii. Pod drzewkami rosną Red Barony, miskanty ML i jesienne zawilce
sierpień 2015 - po posadzeniu:
sierpień 2016
maj 2017