Jestem troche zawiedziony wyglądem ogrodu jeżówki kremowe prawie wyschły szałwia coś mi nie odbija chyba sięjej pozbęde a na jej miejsce posadze elate no nic koniec marudzenia o to aktualne fotki
No właśnie stronka super więc skoro już pokazałaś kilka nowych realizacji może powstanie za jakiś czas serial jak powstawał któryś z nich?Bardzo mi tego brakuje zresztą pewnie nie tylko mi
Asiu soczysty masz ten trawnik,jak wy to robicie że po ogrodzie nie widać suszy podobnie jak u Oli.Teraz twoje trawki będą grły pierwsze skrzypce super..
nie wiem czy juz ktoś odpisał. Jest giełda kwiatowa - polecam - na ulicy Giełdowej
Polecam również Zielone Centrum, czyli galerie ogrodniczą. Szkółki raczej są w okolicach Wrocławia niż w samym Wroclawiu
Jak ja lubie ten twój busz wszystko takie tłuściutkie i soczyste a mam jescze pytanko Marzenko czy we Wro. jest jakaś gielda roślin z bylinami albo szkółka?
Olu prosze prosze zrób zdjęcia przodem tych rabat od płotu drewnianego jestem pod wrażeniem ale ci to wszystko bujło normalnie nie wierze że nie masz nawadniania pięknie
Cyprysik wygląda bardzo zdrowo,gdyby rósł jako soliter nie trzeba by bylo go jakoś radykalnie ciąć ale skoro rośnie tak blisko elewacji i zasłania okna wystożkuj go od dołu po sam wierzchołek.