Zawsze podziwiam waszą umiejętność,Twoją i Bogusi do tworzenia takich obrazów,Czy to w jakimś programie?Bo mnie musiałby ktoś pokazać i na początek ściągawkę napisać.A tak zostaje mi pojedyncze sztuki pokazywać.....
Aniu masz wolne przed świętami, czy nie bardzo?
Oj u Sebka wolno teraz stronki lecą...... zapracowany chłopak
Nom...cóż zrobić Ale jeszcze tylko przyszły tydzień - i 1,5 tygodnia wolnego Potem pochodzimy 8 dni do szkoły....i dwa tygodnie wolnego Postaram się nadrobić zaległości
Dziękuję wszystkim za odwiedziny Ruch teraz w wątku u mnie marny, ale za to w prawdziwym życiu nie wyrabiam na zakrętach w ogóle
Ale znów nakupiłem ozdób Będą jeszcze powstawać stroiki Jeden do szkoły i jeden dla cioci - sobie nie robię Z tym szkolnym będę musiał się postarać, bo będzie wystawiony dla około 1300 par paczadeł Mam nadzieję, że ekonomiści nie wypadną słabo przy reszcie klas
Na razie ffffffszystkich Was pozdrawiam
To się doczekać na Twój stroik do szkoły doczekać nie mogę!
Duuużo tego śniegu, ale rośliny za to mają cieplej Ciekawe co ptaszki robią przy tym chochole - bo udeptaane tam jest nieźle
Właśnie nie wiem co one robią przy chochole, bo ich nawet nigdy tam nie widziałam. Aż się zdziwiłam, że tyle śladów tam jest. Ale chyba się nieźle bawią...