rozowa
tak wlasciwie to nie wiem czy na opakowaniu pisze jakas nazwa. Taniocha byla wiec wzielam a jak nie ma nazwy to kiedys rozszyfruje ja Nie zalezalo mi na jakiejs konkretnej
bylam na spacerze zrobic zdjecie lyskom ale ich dzis nie bylo
Witam,
Bardzo proszę o pomoc. Od 3 lat mam problem ze świerkami kłującymi. Obecnie mam 35 świerków, które posadziłam 5 lat temu. Na kilku z nich pojawiły się fioletowe przebarwienia. Wybrałam się do kilku sklepów ogrodniczych z gałązką świerku, pryskałam na przędziorka, co roku pryskam Rovralem, nawożę 2 razy w roku Substralem. Dbam jak mogę, a problem jak zniknie z jednego drzewka to pojawia się na innym... Nikt nie potrafi celnie zdiagnozować co się z nimi dzieje. Trzy świerki były nie do uratowania, kolejne 3 są poważnie "zarażone", reszta pozostaje zdrowa. Dołączam zdjęcie, aby zobrazować sytuację. Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podowiedź
Późnym latem rozdzielałam żurawki Blackberry Jam. Wyszło 100 doniczek, więc przede mną sadzenie do gruntu. Część będzie wkomponowana między bukszpany przy tarasie, a część jako obwódki naprzmiennie z żółtą trzmieliną i turzycą Evergold.
Tutaj pomiędzy tuje i bukszpany dosadzę lawendę, a za tawułą hortensje Limelight.
Czy macie może jakieś uwagi? Jeśli tak to bardzo proszę o głos
Reniu,Jolu dziękuję.Obok zaczęła wychodzić kolejna odmiana krokusów
Mirelko widziałam te Twoje ślicznotki.
Madżenko zawsze wiosną szukam pierwszych krokusów.Nie mogłam ich się doczekać.W tym roku mąż pierwszy dojrzał
Kochani wstawię na szybko fotkę wiosennych w donicy.
Reszty na razie nie posadzę.Kotka wpadła nam pod samochód i ma amputowany ogon i trochę innych obrażeń
Ogród musi poczekać.