Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 10:14, 18 gru 2017

Do góry
wianek z szyszek skradł moje serce! Jest cudny jak i ta zima u Ciebie Wyobraż sobie, że u mnie nawet jeden płatek śniegu nie spadł...eM dzisiaj rano przysłał zdjecie z Wrocka i stwierdzam, że nie ma sprawiedliwości
Gdzie byliście na nartach?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:15, 18 gru 2017

Do góry
Pisałam wcześniej posta, ale go wcięło...

polinka napisał(a)
Zapowiadało się dzisiaj ze ładnie nasypie a tu tylko lekko przypruszylo

Mówisz, że lekko przyprószyło? To co powiesz dzisiaj? Pięknie, pewnie u Ciebie też
Trawki bosko się trzymają
Kominek elegancko wygląda a Rudolf pewnie gości wita
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:10, 15 gru 2017

Do góry
Zapowiadało się dzisiaj ze ładnie nasypie a tu tylko lekko przypruszylo

Adwentowo

Rudolf,którego uwielbiam!

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 21:48, 14 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Ha, ha Widziałam pewne przedmioty charakterystyczne dla Kokoszki

No jest to niezaprzeczalne
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:51, 14 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Z wielką przyjemnością oglądam codziennie Wasze zdjęcia tu i tam
ciesze się.
Ogród w remoncie 13:52, 14 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Ewka, nie wszystkie carexy są piękne cały rok. Np. Siler Sceptre pod koniec zimy jest okropny i tylko czekam na moment aż można go ściąć.

No tak, w sumie mam tylo carex evergreen i evergold, nie wiem jak sprawuje się jesienią silver sceptre.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:05, 14 gru 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Dziękuję baaaaardzo. Dla uściślenia-pomagała mi nasza Gosia-Kokosia-Malkul

Ha, ha Widziałam pewne przedmioty charakterystyczne dla Kokoszki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:01, 14 gru 2017

Do góry
leon60 napisał(a)
Kochana ale masz porządeczek ! u mnie wszędzie latające molinie a trawa nie skoszona...

Olik, ja po Twoich fotkach listopadowych nie mogłam oglądać swojego ogrodu bo taki bałagan królował Grudzień trochę spokojniejszy to nareszcie mogłam ogarnąć ten bajzel. u Ciebie molinie a u mnie w drugim ogrodzie trzcinnik przechodzi sam siebie w śmieceniu...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:58, 14 gru 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Grudniowa odsłona zacna!mówisz ostatnie koszenie trawnika-szacuneczekU mnie kosiarka dawno schowana-trawa jakoś nie rośnie.

Kasiu, to takie koszenie połączone ze zbieraniem śmieci z trawnika Ale pół kosza się uzbierało.
Buziaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:56, 14 gru 2017

Do góry
roma2 napisał(a)
Ty uważaj! Z tą bluzą jedną! Mówi Ci to pani starsza, która od sobotniego latania w bluzie smarka okrutnie. Rolka papieru do dupki (w sensie używana do nosa ) w 1,5 h. Już do pracy rolki wożę, bo delikatniejsze niż chusteczki higieniczne które mam. Mina szefa podchodzącego do biurka mego, na którym króluje papier toaletowy...bezcenna! O ogrodzie Twoim nic nie piszę, bo nic nowego , czyli bosko!

Cześć Romciu
Widziałaś moje nowe cisy? Posadzone we wrześniu a już przyrosły Jestem Ci bardzo wdzięczna za namiar! Na wiosnę planuję następne zakupy u Pana cisowego
Katar to u mnie normalność przez całą zimę Tona chusteczek idzie
Życzę zdrowia Kochana!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:45, 14 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Kasiu, jeszcze ja spieszę z gratulacjami!!! Piękna kuchnia i mimo nowoczesności-bardzo ciepła

Dziękuję baaaaardzo. Dla uściślenia-pomagała mi nasza Gosia-Kokosia-Malkul

Ogródek Iwony II 09:32, 14 gru 2017

Do góry
Róża terminatorka
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:29, 14 gru 2017

Do góry
Kasiu, jeszcze ja spieszę z gratulacjami!!! Piękna kuchnia i mimo nowoczesności-bardzo ciepła

Ogród w remoncie 09:24, 14 gru 2017

Do góry
effka napisał(a)
Cudne derenie, czekam aż moje tak zmężnieją teraz patrzac na fotki boję się, że swje za gęsto posadziłam...
Carexy sa extra, pięknie wyglądają cały rok i super rosną.

Ewka, nie wszystkie carexy są piękne cały rok. Np. Siler Sceptre pod koniec zimy jest okropny i tylko czekam na moment aż można go ściąć.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:33, 14 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Grudniowe słońce w ogrodzie

W tym tygodniu było tak ciepło, że zrobiłam ostatnie koszenie i przycinanie brzegów trawnika. Przy okazji widać w jakiej doskonałej kondycji są Ice Dancy

Grudniowa odsłona zacna!mówisz ostatnie koszenie trawnika-szacuneczekU mnie kosiarka dawno schowana-trawa jakoś nie rośnie.
Typografia ogrodu 19:40, 13 gru 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Zakochałam się!!!
Fajnie któraś z dziewczyn napisała, że tylko się cieszyć z tego, że udostępniasz nam swoje pomysły! Z prawdziwą przyjemnością wszystko obejrzałam. Nareszcie rzeczywiste zdjęcia a nie stylizowane ujęcia
Buziaki
buziaki Poli ciesze się ze pieńki sie podobają i są jak najbardziej prawdziwe wiec cos i dla ciebie

Od nowa ... na przekór wszystkim 18:56, 13 gru 2017

Do góry
iwka napisał(a)
serwetnik lub jak kto woli chustecznik prosto się robi, te akurat wykonałam z papieru śniadaniowego. Nie wiem za bardzo jak Ci wytłumaczyć chyba że zrozumiesz co napiszę trzeba mieć jakąś formę,trochę większą jak pudełko chusteczek, wycinasz dwie tekturki takiej samej wielkości z otworkami na środku,jedną oklejasz tym czym chcesz,może być jakaś tapeta ja użyłam kawałków skai. Na jedną część w takich samych odstępach przyklejasz rurki osnowy,przykrywasz drugą częścią,trzeba odczekać aż dobrze zaschnie. Zaczynasz wyplatać,pierwszy rządek splot ósemkowy z trzech rurek, kolejne splot ósemkowy zwykły. Koniec a jeszcze malowanie lakierem w celu usztywnienia

Śliczne!!! Zdolnaś TY
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 18:54, 13 gru 2017

Do góry
Działasz już coś świątecznie?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:50, 13 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Fajnie,że jesteś a fotki jak nie z grudnia nic nowego nie napiszę .....ślicznie

Też się Madziu cieszę, że jestem Coś się poprzestawiało w tej pogodzie-grudzień a ja w jednej bluzie biegam po ogrodzie
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 18:46, 13 gru 2017

Do góry
Buziaki kochana
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies