Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 20:32, 29 sty 2017

Do góry
kasiek napisał(a)
Zima trzyma, ale robota jest Dziś były myślenice na kącikiem przy domu i nabyłam 2 kratki.. Jutro jadę po trzecią by zamknęła trójkąt i po bejcę
I jeszcze 2 donice będą potrzebne by pnącza posadzić. Co mi się tu marzy? W sumie nie mam pojęcia

I jeszcze ciągle płytki na schodach mnie czekają... Może wiosną zrobimy...

Świetnie z tymi kratkami.A co na nich posadzisz? Ja ostatnio gdzeiś widziałam zdjecie na pergoli jaśminu nagokwiatowego. I mnie zachycił. Niektorzy piszą ze to krzew ale ma wiotkie pędy i nadaje sie na pergolę. Ale na żywo go nie widziałam. Podobno pachnie i kwitnie zimą
Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:21, 29 sty 2017

Do góry
olga80 napisał(a)
Ewuś,ale Danusia fajny projekt zrobiła będzie efekt woow

Czytałam o deklu i powiem Ci,że każdy ma swój u mnie też dekiel w drugiej części ogrodu spędza sen z powiek

Projekt jak pisałam wyzej jest The Best )

Dla ciebie czerwcowy LO

Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:11, 29 sty 2017

Do góry
Danucha napisał(a)
Ewo śliczne widoczki u Ciebie, a projekt rabaty super. Co do dekla, to też mam taki, albo i gorszy, na samym froncie i do tego musi być do niego dostęp,bo są tam liczniki wody. Poszerzyłam linię rabaty, tak żeby objąć dekiel i obsadziłam trawami. Okazały się zbyt niskie, ale w tym roku wymienię na wyższe, zwiewne i mam nadzieję, że będzie super.

Projekt jest fantastyczny i nie wiem jak Danusia to zrobiła ale pasuje i do rabaty obok murka i do całej reszty . A Irga niby zwykła , ale to jest strzał idealny , ja myslałam, zeby trzmieliny tak opadały ale ona opada idealnie po murku , juz nie mogę sie doczekać )

U mnie rabaty z dyklem nie idzie poszerzyc, bo tez o tym myslałam , poprostu staram sie go nie zauważać

czerwcowe widoczki jeszcze
Ranczo Szmaragdowa Dolina 20:06, 29 sty 2017

Do góry
Ale masz super ogród w pobliżu... troszkę zazdroszczę takich sąsiadów...

sylwia_slomczewska napisał(a)

staw kąpielowy naturalny tylko oczyszczony, było bagienko jak gospodarze kupili działkę
Sylwio sorki ale muszę dopytać- staw bez folii ani innych uszczelniaczy- tak? Zrób proszę wywiad jak robili ten pomost... plissss.... chodzi mi głównie o tą część w wodzie. Podobny pomost nad stawem to moje marzenie.
Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:02, 29 sty 2017

Do góry
asiak napisał(a)
Ewuniu, cofnęłam się kilka stronek i pocieszyłam oczy pięknymi różami
Pięknie u Ciebie

Dziekuje i zapraszam

Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:01, 29 sty 2017

Do góry
inka74 napisał(a)
Siedzę i oglądam twoje kompozycje z różami. Piękne są. Ja też lubię połączenie hortek i róż. Uwielbiam MW i Pink Anabelle. W tym roku mam nadzieję, że dołączy do nich przywrotnik bo w ubiegłym nie chciał kwitnąć. Dojrzałam rdest u ciebie - jaki masz gatunek? Bardzo się u ciebie rozrasta?
I gdzie ty wygrzebujesz takie smaczki- dodatki ogrodowe? Napis jest absolutnie genialny! Ale i latarenkę fajną dojrzałam.

Rdest pokrewny , jest niski , troche trzeba go pilnować ale bez przesady, łatwo wychodzi a kwitnie cały czas. miałam jeszcze jeden , troche wiekszy superb czy cos to wysadziłam, bo rósł szybko ale w kwiatach bez efektu .

Jeśli chodzi o pierdółki to gdzie sie da , w necie , w sklepach , jak widzę to biorę

Ogrodowy song 19:35, 29 sty 2017

Do góry
frezja napisał(a)
W taki dzień,nie da się w domku wysiedziećzaliczone ponad 5 km spaceru.

Frezjo jestem pełna uznania dla osób, które w tak mroźny dzień wybierają spacer po bezdrożach
Ale w domu za to masz piękną wiosnę
pozdrawiam.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 19:34, 29 sty 2017

Do góry
kasiek napisał(a)

O kurcze ale fajny ogród! I staw super, marzenie normalnie! No to mieliście super wycieczkę i super spotkanie

wyszliśmy w ciemno, Pan od kamienia poqwiedział , że w tamtym kierunku też woził kamień bo coś będzie robione, zaciekawił nas Nawet trafić nie mogliśmy od razu, a tam Właściciel taki miły i przyjął nas bardzo chętnie w ogrodzie Kontakt utrzymamy, bo wiosną mają nasz ogród odwiedzić
Ranczo Szmaragdowa Dolina 19:30, 29 sty 2017

Do góry

O kurcze ale fajny ogród! I staw super, marzenie normalnie! No to mieliście super wycieczkę i super spotkanie
Beskidzkie marzenie 19:10, 29 sty 2017

Do góry

Ogród naturalny, pachnący lasem .. 19:09, 29 sty 2017

Do góry
Ptaszynki robią już taki fajny wiosenny hałas. Pozdrawiam serdecznie zaglądających

Beskidzkie marzenie 19:09, 29 sty 2017

Do góry
Moniq napisał(a)

Fotel pani zimy...już niedługo berło potrzyma
Ogród naturalny, pachnący lasem .. 19:08, 29 sty 2017

Do góry
Dzwońce przyleciały a za nimi taki ładny drapieżny jegomość

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies