Świetnie z tymi kratkami.A co na nich posadzisz? Ja ostatnio gdzeiś widziałam zdjecie na pergoli jaśminu nagokwiatowego. I mnie zachycił. Niektorzy piszą ze to krzew ale ma wiotkie pędy i nadaje sie na pergolę. Ale na żywo go nie widziałam. Podobno pachnie i kwitnie zimą
Projekt jest fantastyczny i nie wiem jak Danusia to zrobiła ale pasuje i do rabaty obok murka i do całej reszty . A Irga niby zwykła , ale to jest strzał idealny , ja myslałam, zeby trzmieliny tak opadały ale ona opada idealnie po murku , juz nie mogę sie doczekać )
U mnie rabaty z dyklem nie idzie poszerzyc, bo tez o tym myslałam , poprostu staram sie go nie zauważać
Ale masz super ogród w pobliżu... troszkę zazdroszczę takich sąsiadów...
Sylwio sorki ale muszę dopytać- staw bez folii ani innych uszczelniaczy- tak? Zrób proszę wywiad jak robili ten pomost... plissss.... chodzi mi głównie o tą część w wodzie. Podobny pomost nad stawem to moje marzenie.
Rdest pokrewny , jest niski , troche trzeba go pilnować ale bez przesady, łatwo wychodzi a kwitnie cały czas. miałam jeszcze jeden , troche wiekszy superb czy cos to wysadziłam, bo rósł szybko ale w kwiatach bez efektu .
Jeśli chodzi o pierdółki to gdzie sie da , w necie , w sklepach , jak widzę to biorę
wyszliśmy w ciemno, Pan od kamienia poqwiedział , że w tamtym kierunku też woził kamień bo coś będzie robione, zaciekawił nas Nawet trafić nie mogliśmy od razu, a tam Właściciel taki miły i przyjął nas bardzo chętnie w ogrodzie Kontakt utrzymamy, bo wiosną mają nasz ogród odwiedzić