Fajnie Was zobaczyć, a smarcik pakowny jednak pojazd jest heheh. Pozdrawiam z zimnego wschodu.
Fajne spotkanie, zazdraszczam okrutnie, że mnie tam nie było, ale nie mogę co tydzień do Wrocka jeździć Co fajnego było i jak cenowo? Ja też dziś odwiedziłam nasze lokalne ZC i zabrałam się w końcu za siew nasion ziół, jak na razie Pozdrawiam i życzę równie miłego popołudnia
Czarownice, czarownicujaco wygladacie
Co jedna to ładniejsza ta czarownica
Ale Wy jesteście szczęściary, że macie siebie
Madżenko, dziękuję za fantastyczne spotkanko i mega wspaniałą kawę Toffam, buziam i wszystko
Piękne te Czarownice. Madżenko sabat jak się patrzy, szkoda, że my w końcu z tej miotły wczoraj spadłyśmy i do Ciebie nie dotarłyśmy Madżen -6 to i ja dopuszczam
No normalnie cudny sabacik sobie zrobiłyście, kochane jesteście,że zime odganiałyście, u mnie pochmurno i troszkę kapuśniaczek leci, ale mrozu mam nadzieje u mnie niet.... Tak Wam pozazdrościłam,że też donice kupiłam. Buziam Was wszystkie mocno.....
wow ! dziewczyny , ale super spotkanie !!!! fajnie, że się spotykacie ! buziam i dziekuję za czarowanie (mam nadzieję, że czarowałyście cały kraj ?)
Zaglądam i dowiaduję się że ten sabacik odbył się na żywo A donic coś mało pokazałyście
Irenko gdzie cię dzisiaj wcięło?