Witam. Właśnie zaczełam przeglądać Twoj wątek i jestem pod wrazeniem. Pieknie! Czy to możliwe ze w ciągu 2-3 miesiecy ta rabata tak rozrosła sie?. Niesamowite i pieknie. Ewuniu podpowiedz mi prosze co to za kwiaty na tej rabacie o fioletowych odcieniach i czy to byliny. Jakbyś mogła napisać co jeszcze jest na tej rabacie bede wdzieczna
Agatko, kredyt to taki trochę sznur na szyi. Z racji wieku problemy z oddychaniem mogą nam się zrobić samoistnie. Dla własnego bezpieczeństwa zapożyczyliśmy się rozsądnie. O ile w ogóle jest bezpieczne zapożyczanie.
Staram się powściągać swoje rozpasanie konsumpcyjne. Przy wyborze :mieć czy być wciąż większą wagę przywiązuję do tego drugiego. Pojawienie się na świecie dzieci spowodowało, że samym być już się nie dało ogarnąć rzeczywistości. I pojawiły się dylematy trwające do dziś.
W roli inspiracji jeszcze nie występowałam. Nie wiem, czy sprostam.
Ale chętnie i bez obaw wystąpię w roli kogoś, kogo cieszą rabaty ze zwykłymi roślinami.
wiraż
U mnie goździki też jeszcze zielone, podobnie złocień, goździki pierzaste i stipa. Żurawka pod domem nie prezentuje się tak pięknie i mam wątpliwości czy przeżyje zimę.