To najpierw sama ja sprawdzę te poduchy na krzesła na zewnątrz, ale będę musiała chować przed Misią, niemal wszystko zniszczyła i na takie koszty naraziła, że szok...
Piękny jaspis i ta tonacja, miodowa, taka ciepła.
Masz dużo kamieni ozdobnych do wyboru, ja juz pozapominałam część nazw, choc ukończyłam kiedyś trudny kurs 2-letni, rzeczoznawca kamieni szlachetnych i wyrobów ze złota.
Teraz to tylko to co widziałaś - sutasz
moja maszyna od roku stoi i mnie woła - zwalam na ogród, teraz remont, a czeka na mnie kilka już wykrojów sukienek
ja z poduszek ogrodowych z powodów kocurkowych zrezygnowałam
/maszyna jak plącze nici to najczęściej chodzi o ustawienie naciągu, czasem wina jakości nici, albo nawinięcia w bębenku/
edit: Zobacz wczoraj zaczelam cos slonecznego:
W srodku jaspis, w kolo miodowe koraliki... a dalej jesxcze nie wymyslilam
Pokaze wam jak my zaprojektowaliśmy swoja kuchnie z salonem.
Jak będę miała więcej fotek to wstawie narazie meble wykonane bardzo dokladnie Pan fachowiec pierwsza klasa !
cieniowały nogi moim powojnikom czapeczki wiklinowe, teraz po przesadzeniu na inne miejsce podsadziłam je trzmieliną - będę oczywiście pilnować by się nie panoszyła
Wczorajszy spacer mimo smogu. W Łazienkach krolowaly obsraj ptaki wiec spacer byl bardzo krotki.
Wrony, gawrony tysiace, wrzask nie do opisania. Lepiej sie tam nie wybierac ten rumor nie do zniesienia slalom pod koronami drzew aby cos nie spadlo na szczescie. Ryzyko ogromne.