Dziękuję w imieniu swoim i innych czytających na pewno też że taki pięknie podpisujesz zdjęcia i pokazujesz nie tylko kwiat ale cały pokrój rośliny, to ważne przy wyborze roślin, także jeszcze raz WIELKIE dzięki, robisz super robotę, lecę podziwiać dalej Twój piękny ogród
Jednak nie zdążyłam Jesteś już Aniu( Anabuko)!
Tak, to był bardzo wesoły dzień!!! Dzięki za odwiedzinki i czekam na dalszy ciąg relacji, a zaległe fotki potem uzupełnię
Dzięki Anuś za dobre słówko, większość już wiesz się bo się w końcu widziałyśmy,a ja dopiero wzięłam się za odpisywanie
Pewnie niedługo wstawisz mi aktualne fotki, śpieszę więc narobić trochę te zaległe z czerwca
Anusia, cieszę sie ,że dziś mogłam gość u ciebie w twoim pięknym romantycznym i inspirującym ogrodzie.
Jak zawsze przyjęcie wyborne. Jedzonko pyszne .A jak brzuszki napełnione to i człowiekowi wesoło.
Ale torbą przyznać, że ta nasza grupa to jest mega wesoła i relas dzisiejszy był wyśmienity.
A rozmów nie było końca.
I tak do wieczora.
Dziękuję i tobie i Krzysiowi i całej rodzince i ekipie naszej za wspólnie spędzony wyjątkowy czas.
Ku pamięci zostawiam trochę zdjęć z twojego wyjątkowego ogrodu
Na razie spokój ze ślimakami. Są więc przyjemniejsze dla oka fotki Ciut spóźnione, bo z końca czerwca, ale nadrabiam zaległości
Clematis Comtesse de Bouchaut z różą Piruette:
Piękne to zestawienie traw z przetacznikami. U mnie jakoś do tej pory przetaczniki nie chciały się zadomowić, ale w tym roku przeżyły zimę dwie sztuki i chyba coś z nich będzie.
Kasia, dzięki Czyli dobrze pamiętałam, że one przy karaganie Piękne są i wieeeeelkie, a i karagana widzę, że ma w sobie wolę życia. Dobra wiadomość, niech rośnie w siłę bo myślę, że żal wielki, że tak ją wymiotło
Te moje Nicolasy to chyba muszę przestać w końcu dzielić, też może przytyją
Agatorek - super foty, ogród Mrokaśki innym okiem - inny ogród
Dziś niedziela była bardzo udana.
Spotkać się z taką wesołą, zwariowaną naszą lubelską grupą to relaks najlepszy.
Splatanie w romantycznym, bajecznym ogrodzie to istna przyjemność.
Liczne rozmowy na temat roślin, życia i różne żarty. Wesoły czas. I wspomnień czar został
Dziękuję wam dziewczyny za piękną, wesołą wspónie spędzoną całą niedzielę
Ku pamięci - ogród Ani- anpi
Ani ogród jest dojrzały, przemyślany, inspirujący i piękny I jak tu się nie zakochać w krwiściągach ?
Hejka tak to Chopin. Tutaj posadziłam aż cztery sztuki. Miałam nadzieję na efekt wow ale jest co jest. Co roku walczę z maczniakiem. Teraz też zaowazylam pierwsze oznaki i szykuje oprysk.
Fajne to przejście zaprasza by się wychylić i zajrzeć dalej, zaprasza do zwiedzania moja katalpa nie kwitnie, ale rośnie sobie ładnie, cieszę się bo długo startowała, ale tak jak kiedyś wspominałaś one później startują