Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Moja codzienność - ogród Oli 21:45, 27 lis 2015

Do góry
Wianek śliczny, podkład nie gorszy ale ta Twoja biała cegła na ścianie to mi sie po nocach śni
Tu ma być ogród :) 21:44, 27 lis 2015

Do góry
Mój pierwszy wianek

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:35, 27 lis 2015

Do góry
Wianek cudny!

Dalej się śmiejesz? Mięśnie brzucha same się nie zrobią Teraz jeszcze w ramach dnia nóg 2 razy w tygodniu na zumbę chodzę i tez zawsze wzrasta mi poziom endorfin Z powodu wysiłku jak i widoków
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:31, 27 lis 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
I koniecznie trzeba go powiesić na czymś, bo nie widać czy równy jest. Po powieszeniu zawsze coś doklejam, bo wtedy oceniam czy jest ok.

I tu musze sie zgodzic.ja zanim wianek trafi i rece prawowitego wlasciciela wisi troszke u mnie na kominkowej scianie gdzie go fotografuje i sprawdzam czy wszystko "gra".
Moja codzienność - ogród Oli 20:25, 27 lis 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Opisałam je u siebie,nie mam jeszcze zdjęć bo to nie koniec a ciemno było...
Jutro zacznę od bałaganu, potem jeszcze jakiś wianek.. i sprzątanie.

opis czytałam moja fantazja wariuje czekam na zdjęcia
Moja codzienność - ogród Oli 20:23, 27 lis 2015

Do góry
Opisałam je u siebie,nie mam jeszcze zdjęć bo to nie koniec a ciemno było...
Jutro zacznę od bałaganu, potem jeszcze jakiś wianek.. i sprzątanie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:10, 27 lis 2015

Do góry
Tegoroczna kolorystyka będzie srebrno-biała Tak myślę, ale może mi się odmienić, a motywem przewodnim będą płatki śniegu, takie mam obrusy (każdy inny i inną techniką wykonany), ale obydwa mają płatki śniegu (przekornie)

Jeden ma dziury (technika richelieu) w kształcie płatków, inny motyw bez dziur Choinka też będzie z płatkami śniegu i koronkami.. Mam czub koronkowy. Od Elfika mam stale wieszane na choince ręcznie robione i krochmalone ...też płatki.

A wianek..nie wiem, jaki wyszedł, ate mnie się bardzo podoba i taki będzie, ale na pewno jest z motywem białym. Bez płatków. Za dużo szczęścia by było. I mam jeszcze ten awangardowy, ale on jest tylko i wyłącznie srebrny Zrobiony z posrebrzanych igieł sosny czarnej. Tylko igły.

Papier do pakowania prezentów srebrny i drugi z motywem płatków śniegu. Udało się taki dzisiaj kupić.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:17, 27 lis 2015

Do góry
Asiu oczywiście wysle fotke wianka na drzwiach. Ja lubie na bogato Świeta
Ola czekam zatem na sweterkowy wianek Twoj
Ja jeszcze cos sama powiankuję też M zwykle mam kilka wiankow

Irenko lato upalne a zima ciepła i krotka ale wiosna ma byc mokra.. Lubue czerwony na Swieta, oj bardzo lubie

Lece bo mam joge śmiechu, ciekawe co to będa za zajecia. Zrelacjonuje po powrocie

Jesli komuś nie odpowiedziałam to teraz zbiorowo macham
Moja codzienność - ogród Oli 14:50, 27 lis 2015

Do góry
ivo napisał(a)
Tu więcej osób chętnych do zobaczenia wianka jest Widze że trza się do kolejki ustawić

ej bo mi się ręce trzęsą
a tak na serio zrobiłam to chyba najszybciej wykonany wianek dosłownie pół godzinki mimo iż nie miałam podkładu tylko szalik miał za mało frędzli i muszę poszukać włóczki na pompony...

podkład też jest mięciusi

Asiu dzięki za inspirację
https://www.pinterest.com/pin/551550285594918521/

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:02, 27 lis 2015

Do góry
Kochani jesteście,, zawsze można liczyć, czy w radości, czy w trochę gorszym nastroju. A to kolorowanki, a to naleweczka... a to artystyczna praca.

Nawet Gabrieli dawno nie było, dzięki Gabrysiu za wdepnięcie w moje progi Hanię też często widzę - uśmiech dla Was. Stali moi Goście też dziękuję mocno

Postanowiłam iść do garażu robić wianek, bowiem natchnęły mnie do tego dwa obrusy, które sprawiłam na święta. Stare, myślę, nieco już sfatygowane, może plamy nie puściły?... Idę w takim razie artystycznie się wyżywać. Ślisko się robi, tam gdzie mgła. Jeden śmiałek mnie dzisiaj wyprzedzał, o mały włos by skończył w rowie

Ja jestem "szybki kierowiec", ale "głupim" staram się nie być. Ryzykantem nie jestem
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:40, 27 lis 2015

Do góry
Bardzo ładny wianek, pasuje do twoich kolorów, czerwony wszak świątecznie lubisz
Mnie jakoś ta pogoda nie nastraja źle, stale myślę, jak dobrze że siąpi, skoro przyszły rok jeszcze bardziej upalny ma być, a deszcze na wagę złota, więc niech ziemia ciągnie ile się da
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:21, 27 lis 2015

Do góry
Wianek i prosty i bogaty jednoczesnie.i jakis taki amerykanski mi sie wydaje moze to przez to ze duzy? Jakby odczepic to co na nim jest uczepione to troche tego bylo
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:53, 27 lis 2015

Do góry
Wianek super
Co do iluminacji świątecznych to wczoraj widziałam już na jednym domku włączone, jak dla mnie trochę za szybko...
U mnie carexy w wietrznym miejscu, bynajmniej dopóki żywopłot nie urośnie. Zwiążę je w takim razie w weekend
Moja codzienność - ogród Oli 07:43, 27 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Musze odkurzyć ogród w sobote, bo odbiegam od standardu, ktory wyznaczyłaś

Kiedy pokazesz wianek ?

oj tam oj tam
jak zrobię to na pewno pokażę
Moja codzienność - ogród Oli 06:54, 27 lis 2015

Do góry
Musze odkurzyć ogród w sobote, bo odbiegam od standardu, ktory wyznaczyłaś

Kiedy pokazesz wianek ?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:49, 27 lis 2015

Do góry
U mnie wianek na drzwi w niedziele, świece adwentowe na stol również

Świec adwentowych w domu nigdy nei stawiałam. Ale Niemcy tak lansują ten zwyczaj , ze i ja zaczełam. Na stronie Schoenerwohnen Wohnen co roku pojawia sie kilkanascie ciekawych inspiracji kalendarzy i świec adwentowych.
W Kościele to normalne ale w domach na Dolnym Slasku jakos nigdy świec nie widywałam
Coś jeszcze, coś więcej... 22:43, 26 lis 2015

Do góry
Ale kolekcja! SZAL... Pomyślałam... no męski ten wianek Bałwanek też świetny pomysł
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:41, 26 lis 2015

Do góry
śliczny wianek u mnie też będzie nawigatorki własnymi ręcami zmajstrowany
Kwitnące skarpy 18:09, 26 lis 2015

Do góry
A ja mam już zrobiony wianek świąteczny będę taki skromny i się pochwalę fotki dopiero po 20
Miejsko & sielsko 17:02, 26 lis 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Chwal się co na Święta wymyślilas? Ja jakoś mało ogarnięty jestem i jeszcze nawet nie wiem jaki wianek będę mieć na frontowych drzwiach Dobrze, że cała reszta juz zaplanowana

Buziak

Sebuś ja jeszcze o świętach myślę jako o tradycji, którą starannie należy pielęgnować
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies