Coubi? Bo na tle deromy marnie wyglądają. Musze je trzymać w odosobnionym miejscu aby porównania nie było. Chyba białe by najlepiej wyglądały, bo szary jakby to określić "plastikowy"
Generalnie nastąpi zmiana kolorystyki. Garaż i wejście do domu będą okupowane przez szare donice.
taras południowy wyłącznie białe bambusy i leżaki, taras kuchenny białe meble i białe donice. No i najważniejszy element pergola. Qurcze chyba muszę już pogadać z wykonawcą...
Jeśli ktoś szuka tanich z nawadnianiem to polecam coubi Tu podaję namiary na stronę na której zamiawiałam Są tanie, zdecydowanie gorszej jakości niż lechuza ale bardzo wygodne dla zapominalskich . Widziałam w sklepie Finezję tej samej firmy i powiem,że wygląda bardzo dobrze. Jesli komuś pasuje kolorowy plastik to polecam wersję finzezja z nawadnianiem
Skoro zimą panuje szał donicowy, odrabiam zadanie dla Urszuli i pokazuję moje donice
Ulubione na lato białe plastikowe firmy Elho. Kupuję w naszym centrum ogrodniczy, gdyż jest taniej niż w necie.
Są to osłonki, do których wkłądam rośliny w donicach platkiowych i przysypuje białym grysem Mozna je kupić np tu