powinnam napisać ogrodnik cierpliwy powinien być... pamiętam jak mnie to kiedyś denerwowało, bo chciałam juz w tej chwili, dziś wiem że cierpliwym trzeba być i trzeba włożyć troche pracy, a wszystko samo urośnie
Jodły mam trzy każda inna. Jednej tylko jestem pewna, ze to koreańska, reszty nie jestem pewna. Mam je 4 lata nie mogę póki co o nich powiedzieć... wybacz.
tak to świecznica rosła w tej donicy również w tamtym roku i..... o dziwo przeżyła zimę bez żadnego zabezpieczenia, w tej chwili ma takie 'kwiatki' (?)
Wiem ... teraz muszę przystopować z zakupami żeby ogarnąć to, co już posadzone ... a sporo pracy to zajmuje Jutro muszę na pewno dokupić kory i wysypać na reszcie rabat, by nie pielić ciągle kolejnych chwastów
Pozdrawiam
W sensie, że w półcieniu?
Już kupione limki ... ale nie wykluczam u siebie jeszcze choć ze 3 szt w intensywniejszym kolorze ... ale to w przyszłym sezonie
Dziękuję
Mam pytanie jak wysoko rośnie Vanilla? Zastanawiam się czy dać z tyłu Smaragdy czy pozwolić Hortensji rosnąć w górę? Oczywiście jestem kolejną fanką rabaty z rozchodnikami i całego ogrodu też, oczywiście.
Danusiu czyli co poczekać z cięciem szmaragdów? miałam dzisiaj ale późno wróciłam z pracy było ciemno... na jutro zaplanowałam też cięcie szmaragdów przy biurze mam tam wjazd dłuuuuuugaśny obsadzony z obu stron