Też przycięłam te, które sadziłam ostatnio a jeszcze nigdy nie cięłam ... dzisiaj ciachnęłam też kostki na reksiowej Dzięki
Niewielkie do 5m
RB jakoś 5-7cm od kory Buhananii odcięłam dobre 30cm jak ruszy pewnie przytnę jeszcze trochę tego suchego
Z tego, co kiedyś czytałam, wiem, że nie będą wielkie; czy tak ?
dobrze wiedzieć, że tak można
Mówisz, że ŚŚ się jeszcze zmieszczą? No Ci mogę powiedzieć? sadź bo ... piękne są
Wolałabym zaryzykować smierć tulipanów niż lawendy pamiętasz jak wykopałam w zeszłym roku tulipany z cebulami w trakcie kwitnienia. Całe 49 sztuk. Zasuszylam je. Na jesień posadziłam jeszcze raz i już kwitną
Kusisz Renia łatwo wpadam w stan zauroczenia..grujeczniki mam już 3 )
Renia wiosna u Ciebie szybsza niż u mnie. Śś takie już ładne . Ja jestem przeszczęśliwa bo na moich też zauważyłam chyba pączki kwiatowe-pierwszy raz
Ależ te świdośliwy pięknie startują. Exotic w trawach + potem czochy = fantastic.
Reniu rabata z tulipanami cudna
Muszę kupić, juz w zeszłym roku sobie je zapisałam po spektaklu u Ciebie, ale jakoś mi nie poszło Ale wykopujesz tak jak Ewa i Anulajda jak jeszcze mają liście i dosuszasz gdzieś w "starej szafie"? Edit: po stanie ŚŚ widzę, że i u Ciebie cieplej, wszędzie jest cieplej i wiosna bardziej zaawansowana niż u mnie
U nas też relaksik był przy pierwszym grillu w tym sezonie Zasłuzony zresztą, bo ok południa czyściliśmy kostkę karcherem i wymylismy 3 auta... nie liczę ogarniania chaty bo to sobotnio norma Co tam działasz na tej rabacie - pamiętam, że wielopienne i kostki były brane pod uwagę... chyba na czym stanęło?
Witam się wiosennie
Czyżby w weekend nie było czasu z aparatem wyjść?
mało fot rzeknę za Juzią pięnei tulipanowo będzie