No kochana! Królowa trawkowa jest tylko jedna! Pani Kokoszka
Wiesz, że wianek wrzosowy w niezmiennym stanie wisi od trzech tygodni! Nie sypie się, kolor dalej taki sam. Szczerze to jestem sama zdziwiona, że nie przyblakł
To chyba nie były korzenie jednak... sama nie wiem. Jak tylko będę miała możliwość to pokażę Ci jak to było zrobione ale efekt super!
A tak poza tym... Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję! Jakąś godzinkę temu dostałam wianek. Jest o wiele ładniejszy nawet niż na zdjęciach Zaraz się pochwalę
Mysle ze trawie pomoze stala wilgoc w postaci delikatnego ale.stalego deszczu,ktora zapowiadaja.
Serbyplanuje jeszcze w tym roku daj znac jak wianek dojdzie
Myślę, że trawa powinna dać radę wzejść a jak nie to spokojnie nadrobi straty wiosną. Ja na dużej części działki też siałam na początku października i po roku była ładniejsza niż ta z wiosny po drugiej stronie. W prognozach zapowiadają troche wyższe temperatury na dodatek.
Serby chcesz kupować w tym roku? (Chyba nie doczytałam).
Jeszcze raz dzięki za wianek!
Dzieciom zawsze najłatwiej przychodzi zapamiętywanie tego czego nie potrzeba Zawsze mnnie to dziwi... Słowa "elokwentny" na przykład na pewno nie zakodują w główce ale już jakieś niecenzuralne to co innego. Raz się coś wymknie komuś i już pewne, że będzie powtarzane w kółko
Zawsze jej to mówię, że powinna się zająć tworzeniem takich dzieł typowo zarobkowo
Też niezły utwór sobie wybrała jak na 6-latkę
Szarości kocham ogromnie a dodatek borda naprawde pięknie się z nim komponuje. Nasza forumowa koleżanka już nie raz udowodniła że ma duży talent do rękodzieła.
Niestety słońca na razie brakuje ale za to jest tak potrzebny deszcz. Pada prawie od dwóch dni.
Bycie Twoim menagerem wcale nie byłoby trudne. Chętnych na swoje prace miałabyś dziesiątki każdego dnia. Musisz tylko w to uwierzyć!
Zgadzam się ze wszystkim w 100%
Ale Ty błyskawica jesteś! Dzięki!
A tak swoją drogą, widziałam w Gorzowie w ogrodniczym przepiękne podkłady z ułożonych kawałków bielonego drewna. Wyglądało to cudnie. Pierwszy raz takie widziałam. Jak będę tam znów to Zrobię Ci fotkę, żebyś zobaczyła.
Sporo pytan wiankowych ostatnio do mnie naplywa, wiec jesli ktos mialby ochote na wianek, inny niz z obecnie dostepnych to prosze o info bo w niedziele na zakupy towarowe sie wybieram.