Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Na Łowieckiej 21:10, 16 paź 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Trójeczka śliczna i wianek uroczy

to Ona w wianuszku?? nie widziałam)))))

super wyglądacie..
Na Łowieckiej 18:49, 16 paź 2015

Do góry
Trójeczka śliczna i wianek uroczy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:01, 16 paź 2015

Do góry
malkul napisał(a)

jeesssu-dobrze ze zajrzałam bo bym nawet nie wiedziała że zostałam nareszcie i ja jakąś królową

No kochana! Królowa trawkowa jest tylko jedna! Pani Kokoszka

Wiesz, że wianek wrzosowy w niezmiennym stanie wisi od trzech tygodni! Nie sypie się, kolor dalej taki sam. Szczerze to jestem sama zdziwiona, że nie przyblakł
Na Łowieckiej 13:35, 16 paź 2015

Do góry
Piękny wianek. Asiu masz talent
Typografia ogrodu 13:15, 16 paź 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
No dobra...myślałam, że Inag ma jeżówy a ona krzyczy z radości, że ma wianek

No właśnie dokrzykuję, ze białe zwykłe wysokie jeżówki też mam. Dwa spore krzaczyska Która jeszcze chętna na nasiona bo jedna już jest
Typografia ogrodu 12:59, 16 paź 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

hahahaha
Na Łowieckiej 12:53, 16 paź 2015

Do góry
piękny wianek, no ale inaczej nie mogło być
Na Łowieckiej 12:47, 16 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Daj te gorna wstazke lekko w prawo bo chyba teraz wianek jest lekko pochylony-taka delikatna sugestia tylko
to jest oko
Typografia ogrodu 12:42, 16 paź 2015

Do góry
Na Łowieckiej 12:42, 16 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Daj te gorna wstazke lekko w prawo bo chyba teraz wianek jest lekko pochylony-taka delikatna sugestia tylko

Masz racje ale to było tylko tak do zdjęcia. Później dopracuje wszystko tak, ze okiem nie mrugniesz
Na Łowieckiej 12:40, 16 paź 2015

Do góry
Na Łowieckiej 12:22, 16 paź 2015

Do góry
To chyba nie były korzenie jednak... sama nie wiem. Jak tylko będę miała możliwość to pokażę Ci jak to było zrobione ale efekt super!

A tak poza tym...
Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję! Jakąś godzinkę temu dostałam wianek. Jest o wiele ładniejszy nawet niż na zdjęciach Zaraz się pochwalę
Typografia ogrodu 10:41, 16 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ogloszenie spoleczne

Sporo pytan wiankowych ostatnio do mnie naplywa, wiec jesli ktos mialby ochote na wianek, inny niz z obecnie dostepnych to prosze o info bo w niedziele na zakupy towarowe sie wybieram.

Asiu, a gdzie te wianki mozna oglądać ? bo jeszcze sie nie połapałam
Na Łowieckiej 07:52, 16 paź 2015

Do góry
To mogl bys wianek z korzeni
Typografia ogrodu 07:43, 16 paź 2015

Do góry
inag napisał(a)

Myślę, że trawa powinna dać radę wzejść a jak nie to spokojnie nadrobi straty wiosną. Ja na dużej części działki też siałam na początku października i po roku była ładniejsza niż ta z wiosny po drugiej stronie. W prognozach zapowiadają troche wyższe temperatury na dodatek.
Serby chcesz kupować w tym roku? (Chyba nie doczytałam).
Jeszcze raz dzięki za wianek!

Mysle ze trawie pomoze stala wilgoc w postaci delikatnego ale.stalego deszczu,ktora zapowiadaja.
Serbyplanuje jeszcze w tym roku daj znac jak wianek dojdzie
Typografia ogrodu 23:10, 15 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ruszylam sie wreszcie i posialam trawe w miejscu w ktorym rozsypana zostala ziemia z wglebnika.to nasz techniczny wjazd na dzialke wiec nie bedzie miala ona latwo.ale do tej pory bylo tam klepisko wiec licze na to ze bedzie lepiej.moze to za późno może nie.licze na dalsze opady i moze troche wyzsza temperature.sialam tez fragment trawnika w innym miejscu na wiosne i bylam bardzo niezadowolona-wschodzila dwa miesiace...

Bukszpany na obwodke maja dojsc we wtorek. Czas myslec o serbach...

Myślę, że trawa powinna dać radę wzejść a jak nie to spokojnie nadrobi straty wiosną. Ja na dużej części działki też siałam na początku października i po roku była ładniejsza niż ta z wiosny po drugiej stronie. W prognozach zapowiadają troche wyższe temperatury na dodatek.
Serby chcesz kupować w tym roku? (Chyba nie doczytałam).
Jeszcze raz dzięki za wianek!
Na Łowieckiej 23:01, 15 paź 2015

Do góry
babka napisał(a)
Haaa uśmiałam się z upodobań małolatów Pamiętam jak dwuletnia córka znajomych namiętnie wyśpiewywała bez końca refren "Love Shack" - Acid Drinkers
Wianek jesienny włóczkowy - bombowy! Nawigatorka Ty to jesteś nieziemsko pomysłowa i zdolna !

Dzieciom zawsze najłatwiej przychodzi zapamiętywanie tego czego nie potrzeba Zawsze mnnie to dziwi... Słowa "elokwentny" na przykład na pewno nie zakodują w główce ale już jakieś niecenzuralne to co innego. Raz się coś wymknie komuś i już pewne, że będzie powtarzane w kółko
Zawsze jej to mówię, że powinna się zająć tworzeniem takich dzieł typowo zarobkowo

frezja napisał(a)

swego czasu moje przedszkolaki śpiewały"za ten papieros tuż po i ten szampan tuż przed...."..prym wiodła Ania ...nie wiem,czy ktoś tłumaczył 6-letniej dziewczynce

Też niezły utwór sobie wybrała jak na 6-latkę

Borbetka napisał(a)
Aj, jakie ładne połączenie kolorów w wianku. Szary i bordo. Cudnie. A ogród w słońcu, przyjemnie popatrzeć na niego.

Szarości kocham ogromnie a dodatek borda naprawde pięknie się z nim komponuje. Nasza forumowa koleżanka już nie raz udowodniła że ma duży talent do rękodzieła.
Niestety słońca na razie brakuje ale za to jest tak potrzebny deszcz. Pada prawie od dwóch dni.

nawigatorka napisał(a)
Hihi Ilona.zostala moim menagerem
Dziekuje dziewczyny za mile slowa.nawet nie wiecie jak czasem czlowiekowi tego potrzeba a wianki po prostu uwielbiam robic

Bycie Twoim menagerem wcale nie byłoby trudne. Chętnych na swoje prace miałabyś dziesiątki każdego dnia. Musisz tylko w to uwierzyć!

Margarete napisał(a)
Wianki cudne, oba tu pokazywane...ten granatowy wełniany stwarza takie wrażenie ciepełka, przytulnie sie robi na przekór pogodzie za oknem jak sie go oglada...a ten z bordowo-fioletowo-rózowymi kolorami daje powera na depresje jesienne...

Zgadzam się ze wszystkim w 100%

nawigatorka napisał(a)
Trzeci wianek mknie do Ciebje Ilono.jak dobrze pojdzie jutro bedzie

Ale Ty błyskawica jesteś! Dzięki!
A tak swoją drogą, widziałam w Gorzowie w ogrodniczym przepiękne podkłady z ułożonych kawałków bielonego drewna. Wyglądało to cudnie. Pierwszy raz takie widziałam. Jak będę tam znów to Zrobię Ci fotkę, żebyś zobaczyła.

malkul napisał(a)
musze sobie namierzyc ten "erotyczny dynamit"

Widzę, że Ewa, już pomogła
Ten kawałek jest jeszcze na stronie chłopaków:
http://grubszastronarabarbaru.pl/

malkul napisał(a)

oblukamy mam nadzieję

Pewnie, ze oblukacie
Pochwalę się na pewno!

nawigatorka napisał(a)
Ilono jak umyjesaz juz te drzwi to chętnie fotke z jesiennym wiankiem zobaczę

Do umycia drzwi właśnie mnnie zmotywowałaś Może nawet jutro godnie zaprezentuję Twoje dzieło

Typografia ogrodu 18:09, 15 paź 2015

Do góry
Ogloszenie spoleczne

Sporo pytan wiankowych ostatnio do mnie naplywa, wiec jesli ktos mialby ochote na wianek, inny niz z obecnie dostepnych to prosze o info bo w niedziele na zakupy towarowe sie wybieram.
Na Łowieckiej 16:31, 15 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a jakimi wiankami dzielicie ???
Na Łowieckiej 16:31, 15 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

pokaz więcej tych piękności...może co wybiorę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies