Przy tarasie obok miskanta posadziłam Senteur Royale, niestety straciła kwiat i czekam że może się jeszcze w tym roku odbuduje i zakwitnie. Mam tu jeszcze rozplenice, reszta to chwilowe wypełniacze
Róża Comtessa w lawendzie i jak widać rewolucja dalsza do jesieni będzie się działa na tej części rabaty. Tu gdzie te kartony i ziemia- mam zaplanowaną wiśnię Amanogawę i ciąg dalszy lawendy po rozmnożeniu.
Mam nadzieję w takim razie, że w przyszłym roku moja będzie stała w pionie
Krwawnik tylko raz trafiłam na targach w Kielcach i kupiłam jako nn. Jeśli chodzi o kolor to rzeczywiście mocny akcent, a i po przekwitnięciu ma taki fajny rudawy kolor. Tylko ta wielkość i pokładanie się w tym roku. Może trzeba go było ciachać jeszcze przed kwitnięciem, żeby nie poszedła tak w górę?
Pozdrawiam
Witaj! Szukając róży na pergolę zobaczyłam tą twoją piękność i wymiękłam. Chciałam ciemną a ta mnie zamordowała po prostu i wracam do niej już 5 raz. Czy mogłabyś mi podpowiedzieć jak długo ona u ciebie kwitnie, ile ma lat i jakie są jej wymiary? Że pachnie już doczytałam. W katalogach posprawdzałam ale z doświadczenia wiem że czasami katalog sobie a w realu inna bajka. Jeszcze raz piękna jest u ciebie. Pozdrawiam