Dziewczyny kochane-bardzo, bardzo Wam dziękuję za wszystkie pomysły!!!
Na spokojnie muszę sobie wszystko przemyśleć i poukładać
Prawdopodobnie będzie biały plus zieleń i dużo świec To była moja pierwsza myśl i chyba tego będę się trzymać. Również w takiej tonacji planujemy podziękowania dla naszych przyjaciół-oczywiście jak znajdę bo Navi tak podniosła poprzeczkę, ze teraz nic nie mogę znależć...
Pewnie będę miała jeszcze 100 pytań więc do tematu powrócimy
Super pomysł z tymi.kulami w garażu ...będzie ładnie. ..polecam również dużą ilość różnego rodzaju lampek...I nas zwykle choinkowe podczepione pod sufitem sprawdziły się świetnie ....teraz taka fantazja mnie nasza ze może z tych lampek takie duże serce na ścianie ułożyć skoro to rocznica ślubu? Może trochę tandetne?ale biorąc betonowe tło w sumie mogło by wyjść ciekawie
I wtedy kwiaty w tym drugim zestawieniu,kule i poszło
Kurtyny? takie coś podobnego jak Navi robiła na Wielkanoc nad stołem? Właśnie sobie zdałam sprawę jakie mam braki w dekoracjach Wiedza moja sięga dużo poniżej zera...
Prawda jest też taka, że za dużo nie mogę sobie wymyślić do dekoracji bo boję się, że czasowo tego nie ogarnę Z kolorem to wiesz jak to u mnie Betko jest...jak najmniej to jak najlepiej
Póki co są dwa warianty:
1. biały i zielony
2. biały, szary, karminowy
W garażu gdzie są betonowe ściany mogłabym również powiesić białe kule z papieru. Miałam pomysł aby je przyczepić do pergoli ale nie wiadomo jak z pogodą...
Myślę, że z cisów będziesz zadowolona. Ładnie, szybko się zagęszczają.
Ziemię kupuję u lokalnego producenta ale on nie rozprowadza po Polsce.
Wiesz, po czym poznać dobrą ziemię w worku? To, że worek 80l jest ciężko samemu podnieśc
Czyli mówisz, że zz wrzosów zrezygnować i iść w biały, szary, zielony?? Paprocie świetne i zaraz mam przed oczami Twoją serię paprotkową
Z wrzosami byłoby mało pracy Kupuje, wstawiam w osłonkę i koniec roboty...
O kwiatek w serwetkę! Nie pomysłałam...Jutę nawet mam ale oprócz tego, że brudzi to jeszcze ma specyficzny zapach
Chyba coś szarego, takiego w kolorze betonu byłoby najlepsze na stoły...tylko co??
Betko ale w tym roku masz przyjęć Widziałam zdjęcia z komunii Młodej i nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło, że nie jesteś w temacie
Namioty mam jeszcze z przyjęcia weselnego, które organizowaliśmy w drugim ogrodzie ale tutaj jest za mała powierzchnia ogrodu na ich rozstawienie. Na wprost ogrodu mam garaż i to w nim będą stoły i krzesła.Brama garażowa będzie otwarta więc myślę, że będzie wrażenie jakby impreza odbywała się w ogrodzie
Jak się zachowuje obrus papierowy? Czy trzeba go podpinać pod spód stołu aby nie fruwał? Dobrze się układa??
Na bramie mam małe białe osłonki, teraz są tam trawki ale dobry pomysł z bukiecikami takie jak będą na stołach Fajny pomysł z tablicą! Mam i już myślę gdzie ją ustawić
Jak będziesz miała chwilę wyślij mi zdjęcia na maila