A to zdecydowanie najlepsze stoisko i aranżacja na wysokim poziomie, widać, że włożono mnóstwo czasu i pracy przy jej tworzeniu -m Szkółka Szmit z Pęchcina
Ogród zewnętrzny był podzielony na małe sektory, najbardziej okazały to szkólka Szmitów, gdzie jeździmy na zloty. Pani Joasia przyznała, że zainspirowano się domkami z Ogrodowiska, które ma z swoim ogrodzie
Wystawa Zieleń to Życie i wczorajszy dzień dla profesjonalistów, mamy już za sobą. To był dzień ciężkiej pracy, ponieważ byłam jak się okazało Przewodniczącą JURY i trzeba było się przyłożyć do pracy, aby wydać obiektywne oceny i wszystko obejść. A stoisk było kilkaset.
A więc moi mili, nie mam aż tak dużo zdjęć, jak zwykle miewam, gdy chodzę bez żadnego obowiązku po wystawie.
Ekipa TVN w pogotowiu, bo za chwilkę będzie ważne wydarzenie
Technika poszła do przodu i akurat mamy wiertnicę, która wierci dziury na 2,5 m o średnicy 0,5 metra i właśnie takie rzeczy robimy w naszych usługach.
W jednym z ogrodów nawierciliśmy w ponad 200 miejscach i dzięki temu poprawiło się, inaczej padłyby rośliny z powodu wody stagnującej w dołkach wykopanych do sadzenia.
Więcej zdjęć jest TUTAJ
Pozdrawiam Danusiu po długiej przerwie Przyszłam w odpowiedniej chwili, bo zdjęcia są tak zachwycające, że oczu od nich oderwać nie można - jak zawsze zresztą Tyle razy już oglądałam Twoje zdjęcia, a za każdym razem "achom" i "ochom" nie ma końca Wszystko cudnie wypielęgnowane, liście buka zachwycające, trawniczek równiutki i zieloniutki, jakby zbliżająca się jesień omijała Twój ogród
Mam też pytanie, które zawsze się pojawiają, kiedy oglądam Twoje zdjęcia Czy mogłabym poprosić o nazwę "piórek", w których zatopione są kulki bukszpanowe poniżej?
Irenko, TY wiesz że o Twoich urodzinach myślałam już od tygodnia a nawet 10 dni. Nie powinnaś w ogóle obchodzić bo czas się zatrzymał, a nawet cofa się Wielkie uściski Irenkuś Niech Cię otaczają sami dobrzy ludzie I Zdrowia