Anitko dziękuję za piekne słowa. Cieszę się, że na ogrodowisku spotkałam tak wiele wspaniałych i pozytywnie ogrodowow zakręconych. I wiciąż grupa osób się powiększa
Aniu Asc - zakręcona ogrodniczko mimo woli, dawałaś mi przykład od zimy
Grabie. -nie żałuj sobie, pisz
Byłam juz na nowym, na stary wróciłam,
gdzie dziś byc powinnam już się zagubiłam.
Całusy przesyłam , czekam na szampana,
mam nadzieję poświętowac do białego rana.
Byłam juz na nowym, na stary wróciłam,
gdzie dziś byc powinnam już się zagubiłam.
Całusy przesyłam , czekam na szampana,
mam nadzieję poświętowac do białego rana.
Marzenka, jesteś niesamowita Nawet w podróży zalogowana i aktywna na forum! Ty naprawdę jesteś uzależniona, ale błagam, nie lecz się
Miłego "szkolenia" i czekamy na imprezę
Marzenko, czy posty pisałaś jadąc samochodem ?
Za to się dostaje mandat Madżenka pisała stojąc samochodem... w korku A za to już mandatu nie ma
Ja się martwię, że Madżenka jedzie autem, a tu tysiączek czeka......... I teraz nie wiem czy mam strzelać focha, czy się cieszyć.
Tysiączka jeszcze nie gratulowałam...... ale najpierw muszę pogratulować nowego wątku,,,bo on mnie bardziej cieszy. Cieszę się, że jesteś z nami Stalowa Damo z pięknym ogrodem... ale i tak lubię Cię nie za dom, nie za ogród.......a za Ciebie...
Wiec gonimy do kolejnego tysiączka.. już się zastanawiam jaką będzie miał nazwę...
I brakuje mi w nazwie wątku słowa pięknie...
I widziałam że wskoczył nowy wątek, ale nie sądziłam, że to Twój......
Ależ psikusa zrobiłaś........ za to też Cie lubię.
No ładnie tak po nocy, cichaczem nowy wątek zakładać ?
Metamorfoza tego małego kawałka ziemi jest niezwykła - od ścierniska do jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum! I to wszystko w tak krótkim czasie! Podziwiam, podziwiam, podziwiam! Fajnie, że jesteś z nami
Buziaki dla niesamowitej właścicielki niesamowitego ogrodu
Oj tak cichaczem po nocy . Aby być zwartą i gotową na otwarcie szampana
Dla Ciebie Marzenko .... za Twój optymizm, za uśmiech , za energię którą przeciągam na swoją stronę gdy mi jej brakuje ..... Za to , że dzielisz się pomysłami i pozwalasz cieszyć moje oczy swoim ogrodem ....z podrowieniami i gratulacjami !!!!
Sylwia powiem bez wazelin, to Ty mnie zaraziłaś Twoja energia się roprzestrzenia
Oj...same cacuszka wyciągnęłaś na tę 1001 stronę
Śliczne zdjęcia, śliczny ogród.... no i świetny klimat na ogrodowiku...to mi zawsze poprawia nastrój !!!!
Ps. Zwolnij troszkę bo ciągle zaglądam do Ciebie i nie mam czasu na inne ogrody
Marzenko, Twój ogród jest piękny w każdym calu. Równo, z "głową", kolorowo itd. Aż trudno uwierzyć, że w końcu nie tak dawno było tam ściernisko. Pozdrawiam cieplutko
Elu ogród dzięki ogrodowisku zaczyna nabierać dopiero optymalnego wyglądu
No, właśnie...ja tam na starym wątku dobijam do tysiączka...a tu już nowy wątek się pojawił pod osłoną nocy. Znaczy to, że mało spostrzegawcza jestem chyba.
Madżenka! Gratuluję i dziękuję!