Róża Abraham Debry "pożeniona" z suchą gałązką, mam nadzieję - inspiracja z art. Naturalne podpory, koniecznie zajrzyjcie, jak można estetycznie i za darmo podeprzeć rośliny
Cos mi sie kojarzy z dziecinstwa o Rozy Milosierdzia Bozego,skladana w ofierze chyba w 1 niedziele po Wielkanocy w intencji Matek...Tylko tyle pamietam Ogrodowej rozy Milosierdzia nie znam,a Danusia chyba o to pyta
Kochana Danusiu, jest mi bardzo miło, choć wiem, że jeszcze wiele do zrobienia wszystkie zmiany to dzięki Tobie i Ogrodowisku lubimy z M. tą naszą działkę i staramy się o nią dbać w miarę jak czas nam pozwala. Myślimy oczywiście jak to wszystko poukładać w przyszłym ogrodzie ) jeszcze wiele trzeba zmienić, no i muszę się zdecydować wreszcie jak i co ma być, bo ciągle oglądam zdjęcia z Twoich angielskich podróży, zaprojektowane i wykonane przez Ciebie ogrody, ogrody na forum i mam niezłą zagwozdkę ) za dużo mi się podoba ) ......
Wiem, że zaczęłam od końca tak wyszło liczę, że wielkich zniszczeń podczas budowy nie będzie
Serdecznie pozdrawiam
Kochani, ja w sprawie wierszy,. chyba nie macie świadomości, że wszystkie wiersze jakie znajdujemy na bieżąco wklejam ja albo Sebek, do specjalnego wątku i są one spisane od kilku lat
proszę pomagajcie w redagowaniu tego watku, wystarczy zacytować post z wierszem i wkleić je do pogaduszek, wiersze są przyklejone u góry.
Kasiu, dokonałaś wielkiego dzieła, zamieniłaś jakby "przedszkole roślinne" juz w ładny ogród. Te widoki zachwycają i co ważne, masz zadbane Wkładasz dużo serca w to, co robisz
Ja podczas budowy robiłam podobnie, ale nie było tak ładnie, bo wtedy jeszcze eksperymentowałam z kolorami.