O ile się nie mylę w ubiegłym sezonie też miałeś te pachnące surfinie. Czy one rozrastają się też mocno? Czy do doniczki średnicy 27 cm jedna starczy czy lepiej 3 sztuki. Purpurowe które zawsze kupowałam dawałam po jednej bo mooocno się rozrastały, a te właśnie nie wiem.
Sebek, powiedz koniecznie jakie kolory się babci Twojej nie podobają?
No żeby na biało było to rozumiem. Czy babcia jest zwolenniczką czerwonego i dlatego narzeka na róże i fiolety??
Powiedz, że całe Ogrodowisko się zachwyca to będzie zadowolona
Sebek widzę, że zaszalałeś.Fajne zakupy będzie się na posesji działo i pachniało
Powiedz po ile u was heliotropy?
Pytam bo w jednym miejscu dopiero widziałam i było małe przegięcie.Rok temu to tak 4zł i trafiłam też po 3,50
Sebek,no no no Twój ogród zdecydowanie zmienia oblicze jak już będzie wszystko obsadzone i kwitnące, nie zapomnij zrobić zestawień przed i po ja doskonale wszystko pamiętam, ale warto mieć porównanie jak się ogród zmienił ładnie, ładnie
Do skrzynki do kuchni miały iść pełne granatowe petunie z białym poszarpanym brzegiem - ale chyba mnie pogięło, żeby coś takiego dostać u nas Będą takie
Do tego kocanka
Oczywiście skrzynka zniknęła w tajemniczych okolicznościach - muszę kupić nową, także kwiatki czekają na swoją kolej.