Ja szukam kosmosów czekoladowych... rubrum wczoraj zakupiłam do donic surfinie z marginesem mam w donicy z perukowcem, fc też mam marne, obstawiam, że za nadto je przyciachałam...
Piękne są te widoki z dalszego planu a przy pstrym bukszpanie masz żurawki?
jeszcze dzisiaj czuję TEN zapach
i muszę gdzieś wcisnąć tego różowego rh na A (oczywiście nazwę zapomniałam) klona i lilie martagon. Nie wiem jeszcze gdzie i jak ale muszę
ale zachęta miałeś świetne światło do zdjęć więc to będzie prawdziwa uczta dla oczu!
zapomniałam poprosić Cię o namiar na te zakupy internetowe do tego ogrodniczego o którym rozmawialiśmy
za moich czasów marzyłam o Barbi , na marzeniach się skończyło i jak mój najstarszy chciał lalkę to ją kupiłam
najważniejsze by każdy podążał zgodnie ze sobą...
eMowie jesli maja inne zdanie niz żony zawsze racji nie mają , oczywiscie pod warunkiem ze maja mądre zony a ze Ty jesteś mądrą i zdolną dziewczyna nie ma watpliwosci. Myślę że on sie z Tobą tylko drazni bo przecież widzi na codzień jak piękny ogród udało Ci się stworzyc.
no tak Cię odbieram i zdziwiło mnie pierwsze zdanie, które sugerowało, ze pytałas o opinie. Inaczej brzmi rozmawiałam z koleżankami co myślą o takim wzorze. buziak za własne zdanie