Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Rododendronowy ogród II. 09:54, 24 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tego co to się śmielismy z nazwy że i tak nie zapamiętamy i który podobał się Gosi a jej mamie nie koniecznie

Ann Lindsay.Z nazzwy to faktycznie dla Ciebie a i śliczny jest.
a ja myślałam ze chodzi o tego który miał takie dlugie pąki a kwitnie tak:

Rododendronowy ogród II. 09:49, 24 maj 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)

O matko nie wiem o którego rh chodzi. Klona i lilie martagon koniecznie i jestem pewna ze sobie z tym poradzisz.
tego co to się śmielismy z nazwy że i tak nie zapamiętamy i który podobał się Gosi a jej mamie nie koniecznie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:36, 24 maj 2015

Do góry
Ja szukam kosmosów czekoladowych... rubrum wczoraj zakupiłam do donic surfinie z marginesem mam w donicy z perukowcem, fc też mam marne, obstawiam, że za nadto je przyciachałam...
Piękne są te widoki z dalszego planu a przy pstrym bukszpanie masz żurawki?
Rododendronowy ogród II. 08:54, 24 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
niedoskonałości lokalowe? KOBIETO przyjęłaś nas po królewsku

To chyba jak zbankrutowana królowa, ciasno było ........ale za to wesoło.Ana buziaczki za pokonanie tylu kilometrów.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:53, 24 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Najpierw apropo rozmowy o Bogu aniołkach, bibli czaszkach designie itp:

wstawiałam pralkę
wstawiałam suszarkę
wstawiałam zmywarkę
a teraz
sama się wstawię

a tak poważnie to utwierdziłam się w przekonaniu, że koniecznie muszę jutro iść na wybory!
dobre!
Rododendronowy ogród II. 08:52, 24 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
jeszcze dzisiaj czuję TEN zapach
i muszę gdzieś wcisnąć tego różowego rh na A (oczywiście nazwę zapomniałam) klona i lilie martagon. Nie wiem jeszcze gdzie i jak ale muszę

O matko nie wiem o którego rh chodzi. Klona i lilie martagon koniecznie i jestem pewna ze sobie z tym poradzisz.
Rododendronowy ogród II. 08:45, 24 maj 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Z humorem wytrzymały niedogodnosci lokalowe i ścisk w mieszkaniu i jak widac nadrabiały to humorem.Szkoda ze Cię nie było ale siła wyższa wiec i innego wyjscia nie było.Pozdrówka.
niedoskonałości lokalowe? KOBIETO przyjęłaś nas po królewsku
Rododendronowy ogród II. 08:44, 24 maj 2015

Do góry
jeszcze dzisiaj czuję TEN zapach
i muszę gdzieś wcisnąć tego różowego rh na A (oczywiście nazwę zapomniałam) klona i lilie martagon. Nie wiem jeszcze gdzie i jak ale muszę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:38, 24 maj 2015

Do góry
ale zachęta miałeś świetne światło do zdjęć więc to będzie prawdziwa uczta dla oczu!
zapomniałam poprosić Cię o namiar na te zakupy internetowe do tego ogrodniczego o którym rozmawialiśmy
Rododendronowy ogród II. 20:09, 23 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko jeszcze raz dziekuje za miły dzień. Dojechalam

Bardzo sie cieszę.Buziaki i dzięki że byłas.
Rododendronowy ogród II. 20:03, 23 maj 2015

Do góry
Bożenko jeszcze raz dziekuje za miły dzień. Dojechalam
Rododendronowy ogród II. 22:27, 22 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
według meteo jutro w Lodzi ma być ok 18-20st i ma nie padać

No to fajnie.Do zobaczenia Ana, bardzo sie cieszę że bedziesz.
Rododendronowy ogród II. 22:20, 22 maj 2015

Do góry
według meteo jutro w Lodzi ma być ok 18-20st i ma nie padać
Rododendronowy ogród II. 22:14, 22 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
NIe stresuj się będzie ładna pogoda

Dzis było całkiem ładnie choc nie upał ale nie padało i słoneczko . Jutro może też tak bedzie bo podobnie zapowiadają.
Rododendronowy ogród II. 22:12, 22 maj 2015

Do góry
NIe stresuj się będzie ładna pogoda
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:35, 21 maj 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Jejuś, jakie tu dzisiaj ciekawe dyskusje
Aż mi się nastrój poprawił!
Głównie dlatego, że kolejny raz się cieszę, że mam syna i z braku konieczności obcowania z Barbie!
A krzyżyki i Biblię można śmiało pogodzić z czachami i dyniami.
Myślę…

Muak!
za moich czasów marzyłam o Barbi , na marzeniach się skończyło i jak mój najstarszy chciał lalkę to ją kupiłam
najważniejsze by każdy podążał zgodnie ze sobą...
Ogródek Iwony 23:17, 21 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Niesamowita zmiana
Iwonko czy Ty będziesz w sobotę u Bożenki w rododendronowym? czy mi się coś wydawało ?

Ana, dziękuję Napisałam na pv
Pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 19:25, 21 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tak to one wczoraj pokazałam zdjęcie swojemu M i mówie patrz nasze też takie urosną? a on mnie wyśmiał, że szans nie ma... i jak ja teraz mam żyć

eMowie jesli maja inne zdanie niz żony zawsze racji nie mają , oczywiscie pod warunkiem ze maja mądre zony a ze Ty jesteś mądrą i zdolną dziewczyna nie ma watpliwosci. Myślę że on sie z Tobą tylko drazni bo przecież widzi na codzień jak piękny ogród udało Ci się stworzyc.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:14, 21 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
hihihi wiesz co gdybym zdecydowała się ubrać dziecko w ubiór z czaszkami czy też innymi stworami to zapewne nie pytałabym o akceptacje nauczycielek moje dziecko, mój wybór. Często spotykam się z zarzutem za lekkiego ubierania dzieci, ale to moje dzieci i uważam że lepiej za chłodno niż za ciepło nikomu nic do tego

o otototo jak ja, moje też w zimnym chowie raczej trzymane i (odpukać) nie chorują często.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:21, 21 maj 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
I taki miała mieć właśnie charakter-jak moja Córka.

I jeszcze raz powiem rozmawiałam z wychowawczyniami bo ich córki chodzą razem z moja do grupy i to moje koleżanki i rozmawiamy często o różowym kolorze, barbie i innych dziwnych elementach dziecięcego świata. I tak też o różnych opiniach o czaszkach na dziecięcych ubraniach w tym ich opiniach i mojej.

Nie należę do osób,które ulegają jakimkolwiek wpływom.wręcz przeciwnie. Gdyby tak nie było nie uszylabym takiej spódniczki.

no tak Cię odbieram i zdziwiło mnie pierwsze zdanie, które sugerowało, ze pytałas o opinie. Inaczej brzmi rozmawiałam z koleżankami co myślą o takim wzorze. buziak za własne zdanie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies