Kasia mam posadzonego jednego rodka , dwie azalki wielkokwiatowe i dwie z tych zimozielonych drobnolistnych, ale moja wiedza na ich temat była taka, że mają mieć kwaśno, wiec zakwaszałam nawozami i sadząc wymieszałam glinę z trocinami, nie wiedziałam , że trzeba ziemie wymieniać na torf. Teraz znam już Bogdzię i wiedzę większą na temat ich sadzenia.....myślę , żeby je wiosną po kwitnieniu przesadzić w wymienioną ziemię, ale troche się martwię , że jak rów znowu wyleje to mi zgniją bo glina długo wodę trzyma, a to miejsce zaraz nad rowem jest. Planuje jeszcze azalki na trocinówce poniżej suchego strumienia, tam też dość szybko będzie ciut cienia bo po sąsiedzku posadzone 4 lilaki , a już ładnie zaczęły rosnąć
Impreza karnawałowa zaliczona. Wynik ponad 16km i 18880 kroków tanecznych na krokomierzu. Król balu mógł być tylko jeden
Fanty karnawałowe jedyne 21 czekolad. Ktoś chętny?
Piotrze, żeby o Twoim ogrodzie coś zrymować muszę trochę człowieka poznać. Nie da się tylko o roślinach. A gdzie ogrodnik?
Miej cierpliwość, przyjacielu!
A dziś mój pstrykacz wybrał się na plaże w Unieściu. N o i dobrze zrobił, bo tam się działo! Że hej! I hop siup! Zobaczcie.
Przepiękny masz taras, zejście schodami na niższy taras, ale ten fragment ogrodu jest dla mnie nie znany, pokaż więcej kadrów i roślinności w tym miejscu, czy to bananowiec na pierwszym planie, bo na canny jesienią to już chyba za późno?
Agnieszka_malysa - już mnie doganiasz i dobrze, to teraz ja muszę róż dosadzić .
Orlik Clementine Blue, clematis Little Mermaid.
Fujimusume.
Blue Explosion.