Uwaga ! proszę nie regulować monitorów, oto moja twórczość
Pisząc że chciałabym uzyskać swobodny styl miałam na myśli nieregularne sadzenie roślin. Co myślicie ? (uwaga, rechot słyszę z daleka !! )
A dzięki bardzo, jutro mamy w planie ogród i ma być cieplej niż dziś i ładniej, a nóżek nie będzie tym razem
Dzisiaj posadziłam 3 róże i grzebałam się w mokrej glinie nie wiem jak długo ale długo. Poszło mi 1,5 taczki kompostu. Posadziłam też towarzystwo różane bardzo różne i tak się zastanawiam czy dobrze
no ale to przecież nie kwitnie na raz
wladowałam 2 lilie, zurawkę, krwawnika, tulipany, tawułkę i kuklika - a mówią sadzić plamami po kilka a ja uparty detalista jestem
a jeszcze inne są tam
Ty jesteś Babcia IDEALNA Nic tylko się uczyć od najlepszych .. ale łatwiej z rododendronami niż niż z wnukami A ten lizak pomarańczowy do teraz jest super zabawką
Berberysy sąsiadki... ten kolor to jest prawdziwy odjazd... szukamy nazwy tych berberysów. bo sa naprawdę królowe drugiego planu jesienią .
Kobieto... nie wiesz jakie straszne rzeczy gadasz...
Ja sama z sobą nie wytrzymuję..
I mój klonik klon Red Sunsed.. jego 5 minut.. mus to udokumentować .. foto nie oddaje urody..trzeba tu zaprosić Wilczycę, Danusie.. bo moje focie to sort do niczego