To ja się pomęczę czy teraz też by można? Powiem, że będąc u Kasi, ucięłam gałązki Phantom, wiem, to nie teraz, ale z ciekawości jednak wsadziłam je do ziemi, wiosną zobaczymy, co z tego będzie i chyba z jedną pienną zaryzykuję
...a tak nawiasem, piękna jesień u ciebie, kwity hortek zbrązowiały, ale nie wszystkie i ciekawie, to wygląda Pozdrawiam i dobrze, żes juz zdrowa
Kasiu to duże drzewa, Crimson Sentry to mój nr 1 na Twojej liście...znam go dobrze i mogę polecić, bo już rośnie w moim ogrodzie Crimson Sentry jesiennie
z jaworów najładniejsze Red Sunset i Esk Sunset, jak możesz to porównaj w szkółkach, z Lancinatum sie nigdy nie spotkałam...ot taki ze mnie znawca
Widać ależ cudny ten Feluś a z ciebie super babcia, namiociki tez przerabiałam, koce i krzesła, zabawa w chowanego, fajny czas
Pięknie trawy wyglądają koło bajorka, nie wiem czy chcesz tę Black ode mnie?
te hortensje rosną od 6 lat "w nogach" tego świerku..on jest jeden ... ma 9 lat i był pierwszy całe towarzystwo się pięknie rozrosło i w tym miejscu wyszło wszystkim na korzyść, bo hortensje samodzielnie przebijają się przez świerkowe gałązki i pięknie się na nich trzymają (na zdjęciach widać, że dzięki temu nie opadają)...nie ma tu żadnych ograniczników...