Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W Kruklandii 16:35, 22 paź 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Juzia...cudny! a rabatki wypasione i taka sliczna jesień na nich zagościła
O....! 16:30, 22 paź 2015

Do góry
marzena napisał(a)
taki obrazek na dobranoc wstawiam... to takie jakby wejście do cz. parkowej...

traw miskanta Variegatus i trzcinnika Overdam już teraz nie ma po tych opadach śniegu, zupełnie się połozyły i musiałam je przyciąć...

Bajecznie....czekałam, że twoje miskanty Ml zakwitną, jak w tym roku? U mnie na razie tylko zebrinus kwitnie.
Sprzeczność w ogrodzie 16:22, 22 paź 2015

Do góry
Jana napisał(a)
A u mnie jesień, hosty pięknie się przebarwiają, uwielbiam je nawet w takim wydaniu, dziś była u mnie piękna pogoda a u Was? Widoczek dla Was

Ja też takie lubię, a ten widok zapiera dech
Liliowo i kolorowo:) 16:21, 22 paź 2015

Do góry
victoriagos napisał(a)

Witam
Wpadłam przypadkiem i takie cudaki zobaczyłam
Co to ? Co to ?

To jednoroczne jak przyjdzie mróz to po nich a tyle pąków mają jeszcze, zaćmiło mnie i na szybko nie umię sobie przypomnieć nazwy to takie gerbery ogrodowe.....
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 16:18, 22 paź 2015

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

Ależ gigant ten zebrinus!
A to niżej to co Haniu?? piękne kolory i to ujęcie lasu również zachwyca grzybki są, owoce masz, działasz, ziąb teraz, ale ma byc lepiej.
Kochana gratki, juz 800 minęło
Ogród Anety 16:10, 22 paź 2015

Do góry
anetta napisał(a)
Dosadziłam za śliwami Hortensję bukietową Pinky Winky

Witaj Anetko, nie będę oryginalna -piękny ogród. Czy możesz mi powiedzieć w jakiej odległości od szmaragdów masz posadzone śliwy pissardii, też mam taką samą, ale nie wiem ile miejsca potrzeba jej żeby nie właziła do sąsiadów. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Ogród wyrozumiały 16:00, 22 paź 2015

Do góry
Olili napisał(a)
To czy na tych szerokościach miałoby to sens..??

tylko 7+7 to troche malo tutaj, bedzie duzo miejsca i tak - na 2m szerokosciach? moze jeszcze cos? fairy w nozki nic, bo zagłuszy, ale moze fairy z brzegu przy trawie, potem COŚ pośredniego, i z tyłu ML? podumam co by to moglo byc to COS.. moze zimozielone kulki sosny Varella? ew. cos ciut wiekszego, co by wielkie nie uroslo??
Mój ogród - trudne początki - Paula 15:52, 22 paź 2015

Do góry
Chciałam się pochwalić paczką jaką dostaliśmy Trochę się czeka na pierwszą następne podobno szybciej gdyby któraś była zainteresowana stronę podam na pw Co jakiś czas trzeba wypełnić ankietę (nie częściej jak raz w miesiącu) i po otrzymaniu paczki trzeba napisać raport/opinie
Moje ogrodowe marzenia... 15:38, 22 paź 2015

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:35, 22 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Zrobiłam dzisiaj małe polowanie na cebulki 1,99 zł za opakowanie

też te narcyzy kupiłamtylko zapomniałam, gdzie upchałam
dekoracja sliczna
Moje ogrodowe marzenia... 15:33, 22 paź 2015

Do góry
wrzesień w Żelazowej Woli.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 15:25, 22 paź 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
trzmielina oskrzydlona i jałowiec od Justynki

perukowiec

Ładna trzmielina
perukowiec na pniu poprowadzisz??
Jałowca radzę przycinac regularnie i foromwać, to będzie ładna forma, żałuję, że sama tego kiedyś nie wiedziałam i dopiero teraz robię.
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 15:25, 22 paź 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)
Witam wszystkich bardzo serdecznie

zobacz jaki masz potencjał !!!!!
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 15:21, 22 paź 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)
Po zimie już nie ma śladu

Tu widać znicz, uprzedzam że to nie biżuteria ogrodowa, odstraszacz dzików Nie miałam czasu pozbierać, fotki zrobiłam przy okazji wyprowadzenia psa

Renatko, cudownie !!!
Od razu nasuwa mi się klimat ogrodów Pieta Oudolfa - znasz?
http://oudolf.com/garden/bonn
http://oudolf.com/
On tak cudownie zapożycza teren spoza ogrodu ! Możesz stworzyć naprawdę cudowne miejsce. Przemyśl wyrzucenie wierzb - na taki efekt z innych drzew będziesz czekała latami. Nie w każdym ogrodzie musi być to samo, uwierz mi!
pozdrawiam gorąco
Ja i mój ogródek, a może ogród 15:18, 22 paź 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
a to mój taras

w końcu wylany

Ale będzie pięknie, domek ..lustrzane odbicie obejrzałam zaraz to, co najlepesze będzie, ciekawe kiedy ja zacznę, ale u mnie bez pośpiechu, bo to drugi, taki na starość..
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:16, 22 paź 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudna jesień u Ciebie Irenko , a trzmielina no bajka po prostu moja też wybarwiona

Też mnie zaskoczyła, niby nie rosła, az nagle duża...tyle teraz do pokazywania, ale nie chcę męczyc, idę na kominkipopatrzę na twoją

trawy do czesania, pełno liści, robię to małymi grabkami
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:08, 22 paź 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
cudnie

Dzięki, kochana jesteś
tu też zaczęłam rewolucję i tyle...koniec nie mam pomysłu...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:06, 22 paź 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Irenko coś mi się obiło o uszy z marchewkowca na drożdżowca preferencje zmieniasz... przynajmniej od soboty Ja też kartkę napisałam z zakupami na weekendowe ciasto. W piątek wcześniej wyjadę ze szkolenia i od razu do Pszczyny piec. Tyle, że u mnie będzie z wiśniami. Zobaczymy

Pamiętaj o siewkach werbeny dla mnie w przyszłym roku. Te jeżówki od Ciebie to prosto do gruntu w maju sypnąć? Czy kiedy?

Rysia pożyczyć chcesz??? A dobry odkurzacz masz??? A swoją drogą, jak to dobrze, że mój M ma takie hobby

Buziaki

Zmieniam ale marchwiaki stale piekę i rozdaję codziennie mam pulpę z soków
To czekam, jak tobie wyjdzie
Dam ci całe olbrzymie kępy, ile chcesz
Teraz już do gruntu syp, najlepiej przed deszczem, albo polej wodą. Wiosna kwiecień maj będą siewki.
odkurzacz jakiś am, ale przy Rysiu to i tak nie ma znaczenia byłoby odkurzanie, modra i kluski
oj dobrze
tu do RB dałam Vanilki po 7,6

no chyba wszystkim odpowiedziałam, lecę na kominki, bo nigdy nie wyjdę od siebie
W Kruklandii 15:05, 22 paź 2015

Do góry

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:02, 22 paź 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko kochana. Twoja relacja ze spotkania mnie wzruszyła bardzo. Nie zdziwiłam się jednak bo wiadomo że Ty robisz najpiękniejsze relacje. Dodatkowo jak jest się wśród tak cudownych ludzi to serce podpowiada co pisać. Kasiunie obie Ty i Wasi Emusiowie to takie towarzystwo że człowiek chciałby się z Wami nie rozstawać. Ze spotkania człowiek tyle energii wynosi że jest w stanie stawiacz czoła wszystkim skutkom. Jak myślę o Was to się uśmiecham Buziaki i dziękuję za wszystko

Oj tam...bo się zawstydzę piszę, jak jest
My tak samo wspominamy a wiesz, że Kasia będzie, Zygi winogron musi wykopać, ten olbrzym.
Cieszę się, ze się odezwałaś, bo myślałam i myślałam....
dam ci Miłkę w kroplach deszczu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies