To jednoroczne jak przyjdzie mróz to po nich a tyle pąków mają jeszcze, zaćmiło mnie i na szybko nie umię sobie przypomnieć nazwy to takie gerbery ogrodowe.....
Ależ gigant ten zebrinus!
A to niżej to co Haniu?? piękne kolory i to ujęcie lasu również zachwyca grzybki są, owoce masz, działasz, ziąb teraz, ale ma byc lepiej.
Kochana gratki, juz 800 minęło
Witaj Anetko, nie będę oryginalna -piękny ogród. Czy możesz mi powiedzieć w jakiej odległości od szmaragdów masz posadzone śliwy pissardii, też mam taką samą, ale nie wiem ile miejsca potrzeba jej żeby nie właziła do sąsiadów. Będę wdzięczna za odpowiedź.
tylko 7+7 to troche malo tutaj, bedzie duzo miejsca i tak - na 2m szerokosciach? moze jeszcze cos? fairy w nozki nic, bo zagłuszy, ale moze fairy z brzegu przy trawie, potem COŚ pośredniego, i z tyłu ML? podumam co by to moglo byc to COS.. moze zimozielone kulki sosny Varella? ew. cos ciut wiekszego, co by wielkie nie uroslo??
Chciałam się pochwalić paczką jaką dostaliśmy Trochę się czeka na pierwszą następne podobno szybciej gdyby któraś była zainteresowana stronę podam na pw Co jakiś czas trzeba wypełnić ankietę (nie częściej jak raz w miesiącu) i po otrzymaniu paczki trzeba napisać raport/opinie
Renatko, cudownie !!!
Od razu nasuwa mi się klimat ogrodów Pieta Oudolfa - znasz? http://oudolf.com/garden/bonn http://oudolf.com/
On tak cudownie zapożycza teren spoza ogrodu ! Możesz stworzyć naprawdę cudowne miejsce. Przemyśl wyrzucenie wierzb - na taki efekt z innych drzew będziesz czekała latami. Nie w każdym ogrodzie musi być to samo, uwierz mi!
pozdrawiam gorąco
Ale będzie pięknie, domek ..lustrzane odbicie obejrzałam zaraz to, co najlepesze będzie, ciekawe kiedy ja zacznę, ale u mnie bez pośpiechu, bo to drugi, taki na starość..
Też mnie zaskoczyła, niby nie rosła, az nagle duża...tyle teraz do pokazywania, ale nie chcę męczyc, idę na kominkipopatrzę na twoją
trawy do czesania, pełno liści, robię to małymi grabkami
Zmieniam ale marchwiaki stale piekę i rozdaję codziennie mam pulpę z soków
To czekam, jak tobie wyjdzie
Dam ci całe olbrzymie kępy, ile chcesz
Teraz już do gruntu syp, najlepiej przed deszczem, albo polej wodą. Wiosna kwiecień maj będą siewki.
odkurzacz jakiś am, ale przy Rysiu to i tak nie ma znaczenia byłoby odkurzanie, modra i kluski
oj dobrze
tu do RB dałam Vanilki po 7,6
no chyba wszystkim odpowiedziałam, lecę na kominki, bo nigdy nie wyjdę od siebie
Oj tam...bo się zawstydzę piszę, jak jest
My tak samo wspominamy a wiesz, że Kasia będzie, Zygi winogron musi wykopać, ten olbrzym.
Cieszę się, ze się odezwałaś, bo myślałam i myślałam....
dam ci Miłkę w kroplach deszczu