Chciałam tutaj przed (obok?) iglakami...na wprost na tle płotu;między nimi spore odległości i teraz myślę,czy uzupełnić tuje o nowe sztuki,czy może trawami załatać dziury...? a przed nimi rododendrony??
Fontanna chyba nie, jakoś nie lubię tego grzybka ale o podzieleniu "baseniku" pomyślałam właśnie by w części posadzić jakieś roślinki, myślałam o lawendzie ale może być coś innego np trawki Chyba pisałam o tym na poprzedniej stronie I w tym moim arcydziele na kolanie też uwzględniłam taki mini ogródek
O baronie to Ty na serio ? mogę się podzielić
A co powiesz na trawy zamiast cisów?
Twój sąsiad już Ci zapewnił wysoki żywopłot z iglaków Moim skromnym zdaniem szpaler traw fajnie by tam wyglądał na ich tle
Oczywiście sugeruję gracki
To Twoja imperata ? Faktycznie świeci w słońcu....
Pisłałam już u siebie, że liczę na Twoją pomoc przy ròżach..... czysto teoretyczną, nie bojaj siem, plewic nie będę kazała
Barkarole nadal stoi pięknie.....
Sorki za literówki ale tablet mnie wkurza, nie umniem na tym pisać. Buziaki
Tam gdzie byłam Prowincja Vipiteno, jest zagłębie sadów jabłoni.
Jabłonki nie są tak rozłożyste, jak w Polsce. Rosną kolumnowo i najczęściej są przysłonięte specjalną siatką ochronno-cieniującą.
Jabłka bardzo dobre z dość cienką skórką.
Uwielbiam taki świeży soczek. Owszem jest dość drogi ale ten smak jest tego wart
Zawsze możesz kwadracik podzielić i na połowie dać ciurkadełko a na połowie trawy jako tło a przecież możesz wykorzystać coś innego np duży kamień z dziurką zamiast kuli
Jak byś red barony chciała sprzedać to ja chętnie albo mogę się zamienić na coś jak coś to daj oferte na priv