Aniu mam nadzieję, że będzie pięknie, ale Waldek studzi moje wizje upiększonego ogródka, chyba by mnie dobiło to, że będzie niewypał. Dziś sadziłam je 3 godziny.
Panuje tu "artystyczny" nieład ale ja takie właśnie lubię i cieszę się że Ci się podoba. Tu ta sama, tylko drugiej strony. Kiedy znikają peonie pokazuje się zebrinusik.
Podoba mi się i to bardzo , a jeszcze jak wisteria ją obrośnie
Fajnie w realu wygląda jak się z dalsza patrzy przez jedna bramę i widzi drugą jak odbicie lustra w lustrze mniej więcej taki efekt powstał
Za ciemno już było na ładne fotki w tygodniu może będą lepsze
teraz nawet ścieżka z piasku w tym miejscu ma sens....to do Tych co pytali czemu w tym miejscu ścieżka
Patrząc na zdjęcie trzeba sobie wyobrazić po prawej przed warzywnikiem są 3 świerki serbskie...po lewej żywopłot z grabu zrobi ścianę........i już wszystko wiadomo
Waldek ja widzę, że Ty nie za bardzo wierzysz w efekt mojego zamówienia, mimo, że trzymasz kciukiA ja wierzę, że zdążą się ukorzenić, że zdrowo przetrzymają zimę i pięknie mi się odwdzięczą za daną im szansę. I tego się będę trzymać.
Dziękuję wszystkim Mam dla Was kilka zdjęć z dzisiaj. Porobiłem już chyba ostatnie porządki, wygrabiłem wszystkie liście, związałem większość miskantów. Po ostatnich wichurach trochę je potarmosiło.
Na ambrowcu ostatnie liście.
ale mamy TAK i też się zachwycamy !!!
czekamy na śnieg i kiedy już biały dywanik pokryje ziemię a suche hortensje dostaną "białe czapeczki" nadejdzie pełnia szczęścia !!!
OBIECUJĘ !!!