Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 18:12, 09 lis 2016

Do góry
Danusiu jak tam maluszek kruszynka sliczniutka ))

Justys mrozno dzis było fakt ale nic nie zniszczone a powojnik dalej sobie kwitnie on jest chyba zimolubny ))))

Aneczko a jak mamie wszytkie piekne ogrody pokazuje i zachwyca sie nad kazdym zdjeciem i praca ogrodnikow )) buzka

Dominiczko cieszy jak sie mamie podoba )tyle zmartwien ma kobitka ze chociaz u nas miłe chwile spedza czasem ))

Goska no nedza jak nic gdyby nie tez przymrozek i moja czujan mama to smetny szary kroluje ))

Domi cos Ty taka ubawiona ))?

Małgosiu buziol )

Lawendowy zawrót głowy 18:07, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

oj oby to tylko zle nie wrozyło zes spiaca ))) hahah buzka ))

Nie zdycham tylko wzdycham
Lawendowy zawrót głowy 18:05, 09 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)
Jolu za każdym razem jak zaglądam do Twojego ogrodu, to wzdycham.

oj oby to tylko zle nie wrozyło zes spiaca ))) hahah buzka ))
Lawendowy zawrót głowy 18:03, 09 lis 2016

Do góry
Kawa Edziu dzieki mam sie cieszy za tyle komplementow dziekuje ))))

Lawendowy zawrót głowy 18:01, 09 lis 2016

Do góry
Kasienko co fajnego czytasz? Poleccos ja tylko w ustawach siedze a z checia jednym okiem bym cos pochłonęła )

Pawlus ja bardzo lubie jesien a te drobiazgi urocze tylko mnie w tym utwierdzaja )

Abiko mnie ta drobiazgowosc nie zniecheca ale ciagle mam poparzone paluchuy)

Kawa hahah w Tobie potencjał drzemie tylko musisz go obudzic kochana )))

Aga wiesz ile to dobra w tym portalu siedzi )))

Gocha no nawet nie pytam czy bys nie pozyczyła ))))

Lawendowy zawrót głowy 17:55, 09 lis 2016

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Cuda Piękne fotki robi Twoja mama. Już wiadomo skąd u Ciebie talent do robienia zdjęć Przymroziło u Ciebie. U mnie dziś padał śnieg.

Ewciu jak jej powiem bedzie zachwycona )))dzieki ) zapowiadaja bez pardonu snieg huhu

Lawendowy zawrót głowy 17:53, 09 lis 2016

Do góry
Kasiu ja je pokochałam od zaraz sama nie wiem jak to jest ale drzewa ktore sobie upatrzyłam sama wszystkie stoja i maja sie dobrze .... szkoda tych naszych małych podkniec ale nie moze pana K trzeba olac i nic juz u niego nie brac ))

Karolinka ja Cie nie namawiam ale ja trzeci kierunek konczyłam 5 lat temu wiec jesczze mozna zapewniam Cie )))

Amelko Tobie sie wszystko chce i wszystko potrafisz tylko czasami o tym zapomnisz pod koniec dnia )))takiego burzliwego dnia jak kazdy Twoj burzliwy )))synus pieknie maluje ))

Justys no to pomlaskamy obie ))

Reniu ciesze sie ) moze sie komus przyda )) mnie sie podoba swietnie to wyglada )

powojnik MCS dla WAS "))
Lawendowy zawrót głowy 17:52, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Fotograf dnia moja mama przysłała mi dziś takie fotki ))) miłego dzionka będę wieczorkiem ))

Cuda Piękne fotki robi Twoja mama. Już wiadomo skąd u Ciebie talent do robienia zdjęć Przymroziło u Ciebie. U mnie dziś padał śnieg.
Lawendowy zawrót głowy 17:39, 09 lis 2016

Do góry
Małgosiu rabata ma 4 mety długosci . Głębokość 2,60 m od trawnika do drugiego rzędu kulek. W tej czesci jest 5 sztuk ID za nimi 3 sztuki kulek bukszpanowych , pomiędzy red baron, trzy rohany . Za nimi cztery kulki bukszpanowe . Dalej mam półmetrowy odstep . Swierki i variegatusy maja sporo luzu jest tam około 2,4 metra )))głębokości )) całosc to 4 metry na niecałe 5 pod sam płot . Rosliny maja sporo luzu ))
Moja codzienność - ogród Oli 17:26, 09 lis 2016

Do góry
A ja nie wiem ale chetnie poczekam ))) I nawet wiem gdzie ))) palisz juz w kominku na dworze ?
Ogród z uśmiechem 16:17, 09 lis 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
Klon palmowy czeka juz na zimę ale ten jeden listek chyba się zbuntował

Krzewuszka otuliła się swoimi liśćmi jak trenem

Liście, liście, liście

Kolorki takie ciepłe ) wystarczy troche słoneczka i zaraz pieknie liscie pod nogami szeleszczą )) a tu juz ciemno prawie ))
Lawendowy zawrót głowy 14:32, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dominika haha roznorodnosc w gustach nie szkodzi w tym zeby przy jednym stole posiedziec ))

Jolu, powiedz mi proszę jak szeroka masz ta rabatę na pierwszym zdjęciu? Widze ,(od tyłu rabaty patrząc )rząd iglaków, potem rząd Variegatusów, red barony, kulki bukszpanowe i turzyce ice dance...Na jakiej szerokiej rabacie się to wszystko miesci? Ja mam do zagospodarowania taką na 3,5 m szeroka i tez chciałam kilka rzędów zmieścić i nie wiem co mogę zaplanować...?

Lawendowy zawrót głowy 12:43, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Fotograf dnia moja mama przysłała mi dziś takie fotki ))) miłego dzionka będę wieczorkiem ))

Dla mnie to ujęcie najfajniesze
Lawendowy zawrót głowy 12:08, 09 lis 2016

Do góry

Lawendowy zawrót głowy 11:44, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Bogini normalnie napój bogów pijesz /)))) a kto Ci to miesza )) Szejk jakis )))))

tak mój osobisty Sheikh Muhammadiii al Sebastianello
Ogród Cioci cz. 3 11:31, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Gośka no jak to liscie masz? A jak to sie stało ?

I tak slicznie i swiezo jeszcze )) u mnie juz nędza hihihi ))))

Nie mam pojęcia jak to możliweNędza u Ciebie?? Kłamczucha jesteś, byłam i widziałam że pięknie jesiennie i dyńki wypaśne
Ogród na glinie 11:02, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
no ja tez czekam tylko moj nawet przymrozki ma w nosie no i zeby wczesniej lisci nie zgubił ((

fajnie masz z tym wyjazdem ))

u mnie był dzisiaj przymrozek
nareszcie
Ogródkowe perypetie:) 09:34, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Swietnie dekoracje przed domem , wszystko ubCiebie oko cieszy ))

Moj klonik to ambrowiec waskokolumnowy ))))

hahah ok.. zapisuję
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:01, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Variegatus no to ciekawe czemu.... U mnie dobrze rosna nawet tam gdzie słonce tylko popołudniu. Ale fakt po tej wiośnie tez mi dwa padły a dwa Stenia odrosły, moze to tylko ta wiosna je tak zmarnowała.
ja kupiłam bardzo słabe sadzonki, dodatkowo posadziłam ja przy świerkach więc miały złe warunki. Teraz tylko trzymać kciuki żeby przezimowały

Jola takie plecionki to nic trudnego
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:52, 08 lis 2016

Do góry
anulajda napisał(a)
Jesień piękna u Ciebie, masz jak w raju

Brakuje tylko więcej Słońca bo te niskie temperatury aż tak nie przeszkadzają

Gosiek33 napisał(a)
Przecudne zakątki i foty Skąd u Ciebie tak kolorowo?

Sam się dziwię że wszystko tak długo się trzyma

UrsaMaior napisał(a)
Mmmm same śliczności u Ciebie Co to za cudnej urody jeżówka?

Zwykła purpurowa tylko nie zdążyła przed chłodem do końca złapać kolorków

lojalna_ napisał(a)
Piekne kadry jak zawsze a ogrod ciagle w formie ))))

Coś tam jeszcze oko cieszy, ale powtórzę że brakuje słońca. Ciągle mgły albo grube chmurzyska...

Luki napisał(a)
Mówisz, że przymrozki nadchodzą u mnie od miesiąca mrożą co jakiś czas w nocy i to dość mocno, a liści nawet na Nigrach już nie mam, a te ponoć najdłużej trzymają Masz modelową jesień

A wiesz że moja Nigra też prawie łysa? Coś wyjątkowo w tym roku poleciała. Przymrozek był tej nocy więc leci już wszystko...

mateuszmichn napisał(a)
piękne kolorki u ciebie i jak zwykle znowu się powtórzę, twój ogród to mistrzostwo

Dzięki Mateusz jak zwykle za dobre słowo

Piotr_ napisał(a)
Witak przypadkowo trafiłem i obejrzałem twój ogród i podziwiam jak wszystko dobrane i jakie ładne, jesienna inscenizacja cudna taka prawdziwie złota podziam i zapraszam w wolnej chwili

Cześć Piotr, na pewno odwiedzę Twój wątek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies