Z tego co pamiętam ciut wydrapałrm te miejsca i sypnalem nawóz wieloskladnikowy (czerwona nitkowatość to oznaka m.in. braku azotu. Adamo Cię pogoni, ale wg mnie azofoska powinna tu być pomocna...
Ogród pięknie dojrzewa i widać, że już wszystko zdrowo rośnie
sprawdzając w necie tą Twoją The Alnwick Rose znalazłam Escimo Flower Circus... jezusie...obie boskie!
Justyna sliczna jest...chyba znowu zaczynam dostawać hopla...a kyż!
Marzenko czy to normalne, że kwiaty róż coraz mniejsze bo nie ukrywam, że irytuje mnie to strasznie, a przekwitłe obrywam na bierząco. Pierwsze kwiaty były wielkie teraz coraz mniejsze. Zestawienie na rabacie z Williamem boskie Ascot fakt wysoko mierzy w rankingu, ale zdecydowanie na to zasługuje
U mnie William właśnie tak ma. Też jestem ciekawa czy to tak ma być?
Hurra ! Prowadzimy 1:0
Ale bogactwo masz
Cholewcia...przecież też mam...albo miałam takie majtkowe jeżówki. Chyba muszę przerzedzić mój busz...może jeszcze znajdę Ładne takie...
Marzenko brzozy cięłaś teraz? Piękne im sukienki przycięłaś Mimo przebytego "tornado" ogród masz bardzo elegancki!
Do zabicia koniczyny najlepiej zmieszać 100ml. Chwastox extra + 100ml. Starane . Efekt murowany. Ranking róż bardzo przydatny,ale wszystkie sa zachwycające.
A ja spryskalem octem werbenę i odrosla... Znów muszę ją ze zwirku plewic..
niesamowita kompozycja!!!!!!
Marzenko piękne te buraczkowe róże. Burzy nie zazdroszczę...bałaganu też. No cóż na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Spokojnej nocki
Ja mam trzy niebieskie Jeśli chodzi o dylematy ściankowe doszło do kompromisu - będą smaragdy ale nie 2,5m tylko 1,40m ... no przecież urosną Trzeba uczyć się cierpliwości A wiesz, ze też mam z tym problemy