W kategorii męskiej wygrał mój synuś... oczywiście w moich oczach.. przebrał sie za malarza pokojowego i jeździł na parkiecie z dywanem i drabiną malarską.. miał pędzel, wałek.. i nawet czapeczkę z gazety... płakałam ze śmiechu z przebrania i byłam dumna, że na tym się dawało płynąć ..
Teraz nieogrodowo.... ale to lubicie najbardziej...
Ziemia jak kamień.... pogoda brzydka.... a ja przeziębiona.. miałam brać udział w konkursie, ale rozsądek zwyciężył.. zostałam treserką słoni... i zwalę winę na słonia... bał się wody. Dlatego nie startowałam w zawodach chociaż się przebrałam..
Szkoda mi jak diabli ... ale do pracy muszę być zdrowa.. pogoda była kiepska.. odpuściłam..
a tak wyglądają nasadzenia na lewo, tam gdzie dalej będzie parkan
Pomiędzy rzędem tuj a miłorzębem w lewym rogu, planuję jeszcze 2 wąskie drzewka- najlepiej jasne
Wstdzę się okropnie trawnika suchego
Jak widać -deweloper nie próżnuje, ale naszczęście dom będzie dużo dalej na prawo, od tych zgromadzonych materiałów.
Mariusz to kostrzewa .. chociaż denerwuje to ją nawet lubię..
Ice Dance skubię cały czas, bo potrafi być brzydka.. ale jak poskubana to jest ładna.. na pewno nie lubi pełnego słońca.. swoją pod brzozą podlewam.. i trzyma się dzielnie..
Mariusz ja ciągle walczę z brakiem czasu.. cierpliwe czekam.. nie ma nerwówki... dbam o świerczka jak mogę.. jeszcze żyje
Dziś posadziłam darowane hortki i piwonię... ziemia kamień.. porażka.. deszczu dalej nie ma ..
Jesienne klimaty...czyli jarzebiny.. gdzieś brakuje mi foto trzeciej..
Robię, robię zdjęcia.
Robie ich setki, ale nie chcę Was zanudzać
Szykuje się do zimy. Jak już wspomniałam plewie, obcinam. Pomyślałam tez o ptaszkach i kupiłam im żywy karmnik. Irga z owocami. Tak mi wpadła w oko, że pomimo obaw ją kupiłam. Boje się, że może przemarznąć. Wszystkim się bardzo podoba. Oczywiście miała sesje zdjęciową Planuję posadzić ją międy hortensjami o jasnych kwiatach.Przymierzałam w ogrodniczym i bardzo mi się ten zestaw podobał
Była jeszcze jedna z pomarańczowymi owocami i gałązki spływały do dołu. Też cudna była. Jak ta się będzie dobrze sprawowała to sobie jeszcze sprawię takie cudo
Kwiaty ma identyczne Jak piszesz, że listki ma gładkie to pewnie moja jest też Grandiflora Dziękuję za zdjęcia Moja ma jaśniejsze listki, ale może na to ma wpływ nawożenie, czy rodzaj gleby.