Moja posiana w zeszłym roku jest jeszcze słaba. Szkoda mi nawet po niej chodzić. Za to przed domem jest ładna, ale ta ma kilka lat już
Chyba jeszcze jest za zimno i jeszcze nie ruszyła.
zatem bardzo mnie to cieszy nie iem co ci doradzić z sadzeniem... czasami Danusia pisze że jak marna sadzonka to sadzić po dwi sztuki do jednego dołka, może iść tym tropem..
Dzięki za odpowiedź. Co do hortek, to mam parę sztuk w wodzie i widać, że niektóre korzenie puszczają hurra Wstawię zdjęcia u siebie. A sadzić je do ziemi po parę sztuk, czy traktować jeden patyk, jako jeden krzew?
Bukszpany w białym żwirku jak dla mnie są super. Nie tylko tam jest mokro, na całym przedogrodzie tak jest a tam zwłascza ponieważ jest obwódka z kostki i nie ma gdzie odpłynąc.
Wiem, wiem że konieczny jest system odwodnienia ale z pustego salomon nie naleje więc w tym roku to odpwda.
A tatarak na przedogródku to jakoś tak..hmmm....
Z kancikiem o wiele lepiej. Ja też się zastanawiałam, czy już nie ciachnąć, ale dzień mi się skończył, a właściwie wykończyło mnie zmęczenie. Ana, czy to jest Cyprysik groszkowy Filifera Aurea Nana ? Pięknie wygląda na żwirku. martwiłam się moją trawą, ale biorąc pod uwagę fakt, ze twoja jest później piękna, chyba nie mam czym się martwić
białe kamienie do mnie nie przemawiają , ale jak wiadomo z gustami się nie dyskutuje powiedz a w dlaczego tylko w tym miejscu jest tak mokro? większość roślin nie lubi stojącej wody, tatarak lubi wilgoć.