Renatko, tempo u mnie wciąż bardziej oberkowe niż marszowe ale widzę światełko w tunelu. Właśnie przeniosłam się na górę - całe poddasze dla mnie. Teraz już wszystko powoli będzie miało swoje miejsce Poza tym upuściłam już nieco pary, nie przeszkadza mi gdy podłoga nie umyta lub nie odkurzone... wolę upiec gofry z dzieciakami i obejrzeć dobry film buziaki
Boszzzzzzze jak Ty masz pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A te łany tulipanów ... magia po prostu
I ten trawniczek idealny ... każde źdźbło jednakowej długości i po całości zielone ... nieosiągalny ... achhhhhhhhhh
No kochana szalejesz zawodowo i nie mniej ogrodowo!!!!!!
Suuuuuuuper wyjazd miałaś ... zazdro
Front prezentuje sie przepięknie i czosnki jak sztywno Ci rosną fiufiu
Każdy zakątek ogrodu u Ciebie zachwyca! Bardzo fajnie te brzozy prezentują się w KF. Szkoda tylko że on tak łapie rdzę. Za szałwia muszę się rozejrzeć a tymczasem czekam na spektakl szalwiowo sesleriowy u Ciebie. Dziękuję Ci za zdjęcia ogrodu. Niesamowicie inspirują i poprawiają mi humor. Emocje przy podgladaniu Twojego ogrodu są bezcenne.
Pamiętasz chociaż to była sprawka eMa nie moja ... hihi ... ale fakt mój obecny ogród nie przypomina w niczym tego sprzed 4 lat Ale też wiemy dobrze, że w dużej mierze dzięki Wam udało mi się przeprowadzić taką metamorfozę Dziękuję przy okazji wszystkim za wiele, wiele, wiele cennych rad, poświęcony czas, słowa pocieszenia w chwilach zwątpienie Oj działo się czasami ... zawsze będę miło wspominać te chwile ... żal trochę, że to już nie wróci ...
Ooo widzisz u Ciebie jeszcze nie byłam.
A ścianka była malowana dwa lata temu. Zacieków nie ma ... no ale też i nie jest śnieżnobiała ... na zdjęciach dużo lepiej się prezentuje niż w realu