No to pięknie!
A może się jeszcze jej kolor zmieni...? Ania-monte kiedys mówiła, że pierwsze kwiaty mogą wyglądać nieco inaczej Łudzę się jeszcze... Ale faktycznie nie przypomina zupełnie tych z Waszych zdjęć.
EDIT: To może to jakaś wielkokwiatowa? jak tylko jeden kwiat na pędzie?
J eszcze Chicago To założenie w Chicago mnie bardzo kręci
a żurawki tutaj ujęły mnie bardzo w tym kolorze i takiej dzikiej masie.
Mam u siebie na patelni żurawki tak wrzucone w trawska, ale z racji tego, ze inne przypala, to tylko brązowo-fioletowe, a te wyglądają agresywniej.
Zbierać
widzę że obrastasz w gadżety ogrodowe - metalowe obeliski, planowany szezlong ogrodowy - cudnie. Ja tylko zakupiłam na jarmarku trójkątne tabliczki z nazwami warzyw .
Pozdrawiam cieplutko Jasia
Witam założyłem trawnik z rolki 17-06 mineło kilka koszeń, ale od nie dawna trawa wygląda coraz gorzej.
Pierw brzegi z przodu tak jakby nie rosły. Pózniej na calym rzadziora sie porobiła. Podlewam systematycznie. Pierwsze koszenie kosiarka ustawiona była jak najwyżej póżniej coraz niżej. Nie sprawdzałem gleby przed zakładaniem, ale dalem dużo dobrej ziemi i nawozu pod
Stałam się posiadaczką dwóch różyczek okrywowych White Cover i Charming Cover. Zaplanowałam dla nich miejsce, wytyczyłam rabatkę, ściągnęłam darń i utknęłam. Zupełnie nie wiem jakie im dobrać towarzystwo czy dokupić więcej róż i w jakim kolorze, może poszerzyć tą rabatę..... Może coś podpowiecie bo sama chyba nie ruszę z miejsca.
Witaj Mateuszu pobiegałam u Ciebie zapowiada się ciekawie do cienia możesz dać żurawki różnego koloru lub jednego lubią cień i runianka też i posadź rośliny od tyłu wyższe do najniższych z przodu będzie składnie i ładnie ja tak się staram robić i przyznam że to trudna sztuka zawsze jeszcze jak mi się chce to w internecie sprawdzam jak wysoko rośnie dana roślina powodzenia i zapraszam do mnie