Reniu, miło mi, że Cię poznałam Niestety nie mogę Cię znaleźć na zdjęciach, które robiłam Następnym razem postaram się Cię ustrzelić Pozdrawiam
dziękuję - zostaw, nie widać twarzy wreszcie dostałam się do moich zdjęć to zestawienie mnie zauroczyło Graham Thomas i żółta odmiana bukszpanu
Wpadam na chwilę, wkrótce zatrzxymam się na dłużej i przejrzę Twój ogród. Fajnie było sie spotkać u Szmitów
Nie było czasu na tęsknoty.. relacje ze spotkania mam już z kilku rąk Ale mi też było tęskno... trudno.. poczekam na dziesięciolecie
Bogdzia ja dziś poza komputem.. i nie nadążam nawet u siebie. Doskonale Cię rozumiem.. Patrz jaki pająk jest wielki To z jego powodu wczoraj pobiegłam z aparatem po ogrodzie przed wyjazdem.. liliowce kwiat mają 1 dzień. Musiałam sfotografować Dla porównania zwykły liliowiec To te od kobity z mego rejonu Też chyba jakieś pająki zamawiałaś .
A jeszcze w sprawie liliowców, jesteś też spec w tej dziedzinie. Otóż sporo osób skarży się że w tym roku mają kiepskie. U mnie żar słońca przypalił liście a ja na wiosnę podlewałam mocno bo pamiętałam jak pisałaś podlewać ale to coby kwiatów było sporo. Zasilasz czymś dodatkowo poza kompostem ?
To jak usunąć? Czy zostawisz sobie na pamiątkę?
Oj, ciężka, ciężka. Ale i radości też niesie. Fantastycznie teraz wyglądają. Jeśli wczoraj miałaś czkawkę, to się przyznaję, że za moją przyczyną.